CNN: Trump intenționează să se predea în mod voluntar autorităților într-o închisoare din statul Georgia

0
Publicat:

Echipa lui Trump este în contact cu biroul procurorului districtual al comitatului Fulton pentru a discuta condițiile apariției sale și logistica predării sale.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fostul președinte al SUA Donald Trump se va preda la închisoarea din comitatul Fulton la sfârșitul săptămânii viitoare - joi sau vineri, a declarat un oficial înalt al poliției.

Potrivit CNN, închisoarea din comitatul Fulton din Georgia, unde va fi deținut Trump, are o reputație nefavorabilă din cauza condițiilor proaste de detenție. Departamentul de Justiție al SUA a lansat o investigație privind condițiile de detenție, accesul la îngrijiri medicale, violența împotriva deținuților și posibila discriminare împotriva persoanelor cu tulburări mintale. În timp ce inculpații sunt tratați diferit în timpul procesului de înregistrare, Trump și consilierii săi trebuie să parcurgă aceiași pași ca toți ceilalți inculpați.

Echipa lui Trump este în contact cu biroul procurorului districtual al comitatului Fulton pentru a discuta condițiile apariției sale și logistica predării sale. Cei acuzați într-un dosar de racket care vizează anularea rezultatelor alegerilor din Georgia din 2020 au până pe 25 august să se prezinte în mod voluntar la poliție. Procesul de arestare a unui inculpat obișnuit poate dura câteva ore, dar pentru personalități importante precum Trump, este de așteptat să fie accelerat.

Acuzațiile împotriva lui Trump

Fostul președinte american Donald Trump a fost acuzat pentru a patra oară în acest an de o infracțiune. Noile puncte se referă la ancheta de lungă durată a creării unei „organizații criminale” care vizează anularea rezultatelor alegerilor din 2020.

El este, de asemenea, acuzat că a păstrat ilegal documente secrete , a plătit bani pentru tăcere actriței porno Stormy Daniels în ajunul alegerilor prezidențiale din 2016, a organizat asaltarea Capitoliului în ianuarie 2021.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite