Rusia, sub blestemul focului. Incendiu la cel mai mare centru comercial din Sankt Petersburg VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sankt petersburg

Un incendiu a izbucnit, astăzi, în clădirea istoricului centru comercial "Casa comerţului din Leningrad", informează presa rusă.

Un incendiu a izbucnit joi la etajul doi al celui mai cunoscut centru comercial din Sankt Petersburg, dar din fericire pompierii au reuşit să stingă focul destul de repede. Potrivit site-ului "Fontanka", 60 de persoane au fost evacuate din clădire, transmite RT.

Centrul comercial a fost deschis în noiembrie 1927. Iniţial, el se numea „Casa Cooperării a Consiliului Societăţilor de Consumatori din Leningrad”, iar în 1935 a fost redenumit în „Casa Comerţului din Leningrad”.

Ieri, în Sankt Petersburg, a luat foc un salon auto Hyundai.

Un nou incident în Kemerovo: s-a aprins un autocar cu copii

Joi, în raionul Topkinsk, regiunea Kemerovo, s-a aprins un autocar care transporta o echipă de juniori de volei din Hanta-Mansyisk, transmite publicaţia Izvestia.

Incidentul a avut loc la kilometrul 213, pe autostrada „M-53 Baikal".

Potrivit informaţiilor preliminare, s-a aprins motorul autocarului. În vehicol se aflau 11 persoane — şoferul, nouă copii şi un însoţitor.

Maturii au reuşit să stingă focul. Nu există nicio victimă.

Emoţia a fost destul de puternică pentru că incendiul vine la numai câteva zile de la tragedia de la Kemerovo. Patruzeci şi unu de copii şi-au pierdut viaţa în incendiul care a ucis cel puţin 64 de persoane duminică într-un centru comercial din Kemerovo, în vestul Siberiei.

"Pe lista cu cei morţi figurează numele a 41 de copii", a declarat această sursă din cadrul serviciilor de urgenţă din regiunea Kemerovo, adăugând că alte 67 de persoane sunt rănite, dintre care 14 spitalizate, inclusiv trei copii.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite