Iahtul uriaș care s-a scufundat în apropiere de Italia ar fi aparținut unui oligarh rus VIDEO

0
Publicat:

 Super-iahtul care s-a scufundat în Marea Mediterana, în apropiere de Sicilia, ar fi costat 50 de milioane de dolari și ar aparține oligarhului rus Gennady Ayvazyan, potrivit  publicației italiene La Gazzetta Del Mezzogiorno și Nexta. Autoritățile italiene au declarat că încă nu se cunosc cauzele scufundării navei de lux. 

FOTO Captură video
FOTO Captură video

La bordul navei de 40 de metri lungime se aflau nouă persoane. Paza de coastă italiană a salvat toate persoanele - patru pasageri și cinci membri ai echipajului - care se îndrepta dinspre Gallipoli spre Milazzo în momentul în care nava s-a scufundat la aproximativ 15 km de coastele localității Catanzaro Marina din regiunea Calabria, scrie BBC.  

Nava a fost una dintre cele mai mari iahturi construite de Monaco Yachting and Technologies și a fost cumpărată de magnat în 2019. 

Gennady Ayvazyan, în vârstă de 54 de ani și care are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, este coproprietarul Kuzbassrazrezugol Holding și președintele companiei Krutrade, al doilea exportator de cărbune din Rusia. 

Momentul scufundării super-iahtului

Momentul scufundării iahtului de lux în Marea Mediterană a fost filmat de Garda de Coastă și arată cum vasul mai întâi se înclină într-o parte, apoi începe sa ia apă și în final i se mai vede doar prora ieșită la suprafață înainte ca ambarcațiunea să dispară sub apă aproape vertical.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite