Calendare pe 2017 cu preşedintele rus Vladimir Putin, pe toate gusturile FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare an cu preşedintele Rusiei, calendar cu liderul de la Kremlin pe 2017
Fiecare an cu preşedintele Rusiei, calendar cu liderul de la Kremlin pe 2017

Admiratorii preşedintelui rus s-au grăbit să scoată un nou calendar, pe 2017, cu liderul de la Kremlin. Fiecare lună este ilustrată cu o poză a lui Putin: cu un copil, cu o pisicuţă, cu veteranii de război, pe combină sau ieşind cu o amforă antică din mare. Ca şi ediţia de anul trecut, pe fiecare filă este tipărit un citat „memorabil“ spus de şeful statului rus.

Calendarul pe 2017 este mai decent faţă de ediţia de anul acesta şi cuprinde  12 portrete ale liderului de la Kremlin în biserică, aprinzând lumânări, cu copii pe o pârtie de schi sau ţinând în braţe o pisicuţă. 

Preşedintele rus mai apare alături de veterani, dar şi la vânătoare, ori în costum de scafandru. Dintr-o filă a calendarului, Putin zâmbeşte în chip de pilot pe un avion de vânătoare supersonic, iar în alta pilotând un deltaplan. Ca şi ediţia de anul trecut, fiecare lună este însoţită de un citat „memorabil“ spus de şeful statului rus. 

La final, este anunţat calendarul pe anul 2018, cu mesajul preşedintelui Vladimir Putin: „Rusia este o ţară iubitoare de pace şi independentă. Nu ne trebuie teritoriile altora. Nu ne trebuie resursele naturale ale altora, dar, dacă suntem ameninţaţi, suntem gata să folosim armele ca să ne apărăm. La mulţi ani!”

Şi cei mai puţin impresionaţi de liderul de la Kremlin au scos un calendar. Cu mesajul „Sub soarele alb al Palmierei“, acesta are ca temă filmul de acţiune sovietic „Soarele alb al deşertului“ realizat de Vladimir Motil în 1970, film preferat de liderul de la Kremlin şi pe care tradiţional cosmonauţii ruşi care plecau în spaţiu îl vizionau. Numai că acum realizatorii calendarului au transpus acţiunea în Siria, iar Vladimir Putin este eroul principlal. 

   

putin palmira
Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite