O femeie a fost strivită de doi cai, în timpul competiției The Grand National de la Aintree VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost victima unui moment șocant în care doi cai au părăsit pista celebrului concurs hipic The Grand National și au lovit-o puternic într-un parapet.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Imaginile difuzate de publicația The Sun au avut loc sâmbătă, 15 aprilie, în cadrul concursului hipic care a avut loc la hipodromul din Aintre, Marea Britanie. 

Recite A Prayer și Galvin sunt armăsarii care au fost scăpați de sub control de jochei. Aceștia au ieșit de pe traseu după ce și-au aruncat jocheii din șa, chiar în timpul cursei. Femeia nu a avut timp de reacție și a fost strivită de o placă de beton.  

„A fost șocant. Am încetat să mai filmez și m-am dus să o ajut“, a explicat Mugdim Mujakovici, un spectator care a înregistrat momentul, relatează Libertatea

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de ambulanță a declarat că femeia a fost lovită și zdrobită de un bolțar de beton. Ea a fost transportată la spital cu răni la picior. 

The Grand National este o cursă cu obstacole ce are loc anual la Aintree, din 1838. Traseul se întinde pe 6.9 kilometri, iar caii trebuie să sară peste 30 de obstacole. Este una din cele mai valoroase curse de sărituri europene. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite