VIDEO Un bărbat s-a înecat în timpul unei cereri în căsătorie subacvatice. „Nu-mi pot ţine respiraţia suficient de mult pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine”

0
0
Cererea în căsătorie a bărbatului, foto Kenesha Antoine Facebook
Cererea în căsătorie a bărbatului, foto Kenesha Antoine Facebook

Un american a decedat în Tanzania, după ce a încercat să-şi ceară în căsătorie partenera într-un mod original. Acesta a coborât în apa dintr-o cabină scufundată, aflată în complexul hotelier la care erau găzduiţi, dar nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă, relatează BBC News.

Steven Weber şi partenera sa, Kenesha Antoine, erau cazaţi într-o cameră subacvatică din proximitatea insulei Pemba, Tanzania. În filmările realizate de femeie, se poate vedea cum bărbatul a coborât în apa dintr-o cabină specială şi a lipit o cerere în căsătorie scrisă de mână pe sticla care înconjura această încăpere. În postarea pe Facebook în care Kenesha Antoine a confirmat decesul bărbatului, aceasta spune că soţul ei „nu a mai ieşit niciodată din adâncuri”. 

„Regretăm profund accidentul fatal care a avut loc în hotelul nostru, joi, 19 septembrie”, arată o declaraţie de presă a hotelului. Vorbind pentru BBC, Matthew Saus, managerul hotelului, a declarat că „toată lumea este adânc afectată” de moartea bărbatului.

Cuplul american rezervase patru nopţi în costisitoarea cabină subacvatică. Tragicele evenimente s-au petrecut în a treia zi, când bărbatul a coborât în apă şi a lipit o hârtie de sticla cabinei prin care o cerea în căsătorie pe femeie.

„Nu-mi pot ţine respiraţia suficient de mult pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine. Dar…iubesc în fiecare zi mai mult tot ce iubesc la tine”, scria pe hârtia respectivă. Filmarea arată, în continuare, momentul în care bărbatul scoate un inel din pantalonii săi scurţi şi dispare, apoi, din imagine. Când reprezentanţi hotelului au ajuns la faţa locului, chemaţi de femeie, nimic nu s-a mai putut face.

Imagine indisponibilă

„N-a mai apucat să audă răspunsul meu la cererea în căsătorie, care ar fi fost, de un milion de ori, da!”, a scris femeia îndoliată pe Facebook. „N-am apucat să ne îmbrăţişăm şi să sărbătorim începutul restului de viaţă pe care l-am fi petrecut împreună. Cea mai frumoasă zi a vieţii noastre s-a transformat în cea mai oribilă, în cea mai crudă întorsătura a destinului imaginabilă”.

Mai multe - În lume

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite