Un câine vagabond din Liban a salvat o fetiță nou-născută, care a fost abandonată într-un sac de gunoi

0
Publicat:

Un câine vagabond din Liban a salvat o fetiță abandonată care a fost lăsată să moară într-un sac de gunoi, se arată într-un raport, citat de Insider. 

bebelus

Câinele a fost văzut cărând sacul de către un trecător care a auzit plânsetele nou-născutului venind din interior, relatează Arab News.

Bebelușul plin de vânătăi, despre care se crede că avea doar câteva ore, a fost dus la spital pentru tratament în Tripoli, potrivit publicației.

Copilul a fost descris ca fiind într-o stare „gravă, dar stabilă”. Nu se cunosc alte informații despre starea sa de sănătate și despre circumstanțele abandonului său.

Imagini cu presupusul copil rănit au circulat pe rețelele de socializare, multe persoane exprimându-și compasiunea pentru copil.

Autoritățile investighează incidentul, iar fetița va fi plasată într-un orfelinat dacă nimeni nu se oferă să o adopte.

De asemenea, utilizatorii rețelelor de socializare l-au considerat pe câine un erou.

„Câinele are mult mai multă umanitate, bunătate, viclenie și inteligență decât unii mutanți satanici în formă umană”, a scris unul dintre ei.

Ghassan Rifi, un jurnalist din Tripoli, a declarat că bebelușul a fost lăsat într-o zonă nerezidențială unde sunt mulți câini vagabonzi.

„Este posibil ca cel care l-a aruncat să fi vrut să scape de el, lăsând câinii să-l mănânce”. a declarat Rifi, potrivit Arab News. 

Dar, în orice caz, „câinele care l-a luat a fost mai uman decât cel care a abandonat bebelușul”, a mai spus Rifi pe Twitter. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite