Fratele vitreg al lui Obama vinde două scrisori ale liderului de la Casa Albă pentru 30.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Malik Obama, fratele vitreg al preşedintelui american Barack Obama. FOTO AFP
Malik Obama, fratele vitreg al preşedintelui american Barack Obama. FOTO AFP

Persoanele care doresc să se înscrie pe una dintre listele de e-mail ale preşedintelui Barack Obama, chiar pot să primească o mulţime de scrisori de la preşedinte, gratuit sau contracost. Însă, note scrise de mână, pe care preşedintele Obama le-a trimis rudelor din Kenya, costă destul de mult.

„The New York Post“ a declarat că fratele mai mare al lui Obama, Malik Abongo Obama, a pus la vânzare două scrisori ale lui preşedintelui american, fiecare dintre ele având acelaşi preţ, adică 15.000 de dolari.

Ambele scrisori conţin antetul oficial al Casei Albe şi conţin acelaşi mesaj: „Vă mulţumesc pentru rugăciunile şi sprijinul vostru“. De asemenea, ambele au înscrise pe ele binecunoscuta semnătura lui Obama, „B.O.“.

Malik, în vârstă de 55 de ani, a pus în vânzare scrisorile pe site-ul „Momente în timp“, care mai are spre vânzare alte două scrisori de-ale lui Obama. Aceste scrisori costă, fiecare, 12.500 de dolari.

„I-am scris lui Malik neştiind dacă voi primi un răspuns. Am fost uimit când chiar am primit un semn de la el. Am trimis o scrisoare unui oficiu poştal din Kenya. Aceste scrisori arată un mare interes din partea preşedintelui către familia sa. Cele două sunt la preţul de 15.000 de dolari fiecare. Nu am intrat prea mult în relaţia lui Malik cu fratele său vitreg. Am un sentiment că este o relaţie cordială, dar nu prea apropiată“, a declarat Gary Zimet, curatorul site-ului, pentru „The New York Post“.  

A încercat să fie primar într-un district din Kenya

Fratele vitreg al lui Obama a apărut de mai multe ori în atenţia publicului după ce fratele lui mai mic a ajuns preşedintele Statelor Unite ale Americii. În luna martie, Malik a încercat să intre în politică, dorind să ocupe funcţia de primar al districtului Siaya, unul dintre cele 12 districte a Provinciei Nyanza, dar nu a avut succes.

„Nu pot fugi de numele meu şi de asocierea cu fratele meu, dar am impresia că oamenii oarecum doresc să ştie cine este fratele lui Obama“, a declarat Malik.

Preşedinţii SUA, vaci de muls

Malik nu este primul frate vitreg care se ajută de statutul unui preşedinte pentru câştigul personal. Spre exemplu, Roger Clinton a făcut literalmente o carieră prin apropierea sa de fostul preşedinte Bill Clinton, încercând să se lanseze în diverse activităţi profesionale, ca muzician şi actor.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite