Tragedie în Polonia: Un vehicul a intrat în mulțime, într-o piață. Mai multe persoane au fost rănite, printre care și copii VIDEO

0
Publicat:

Un vehicul a intrat într-un grup de oameni în Piața Rodła din orașul Szczecin, Polonia, la granița cu Germania. Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv șase copii, potrivit presei poloneze. Două persoane sunt în stare critică, dar stabilizate.

Mai multe persoane care așteptau tramvaiul au fost rănite, unele grav
Mai multe persoane care așteptau tramvaiul au fost rănite, unele grav FOTO captură youtube

Alte trei persoane au fost rănite în timp ce șoferul a fugit și a lovit alte vehicule. Evenimentul a avut loc vineri după ora 15.

Un bărbat care conducea un Ford Focus a intrat într-un grup de oameni care așteptau tramvaiul în stație, din motive încă necunoscute. Există diferite versiuni în ceea ce privește numărul de persoane rănite. Până în acest moment avem informații despre 19 persoane afectate”, a declarat subcomisarul Paweł Pankau de la Comandamentul Poliției Municipale din Szczecin.

Bărbatul a plecat de la locul accidentului în altă direcție. Acolo a provocat o coliziune cu alte trei vehicule”, a mai spus acesta.

Cinci persoane rănite au fost transportate la un spital din apropiere, fiind vorba despre doi adulți și trei copii.

Adulții sunt în stare gravă, copiii în stare moderată. Toți se află în proces de diagnosticare”, a informat purtătoarea de cuvânt a spitalului.

Persoanele rănite au fost transportate la aproape toate spitalele din Szczecin.

La fața locului a ajuns și guvernatorul Pomeraniei Occidentale, Adam Rudawski.

Toate serviciile funcționează eficient, toate persoanele rănite sunt îngrijite și transportate în locurile unde li se acordă ajutor. Situația este dinamică. Numărul persoanelor aflate în pericol sau grav rănite ar putea crește”, a declarat guvernatorul.

Poliția a informat că șoferul implicat în accident a fost deja reținut. „Interogările sunt în curs. Aș dori să vă spun că acesta nu a fost un act terorist. Este un bărbat de 33 de ani, locuitor al Szczecinului, de naționalitate poloneză. Este prea devreme pentru a vorbi despre orice motivații pe care le-ar fi avut”, a declarat subcomisarul Paweł Pankau.

Poliția a confirmat mai târziu că șoferul implicat în accident era singur, nu era sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

EuropaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite