Răsturnare de situație în cazul jurnalistei din Spania pipăite în direct de un român: scena ar fi fost aranjată VIDEO

0
Publicat:

Românul acuzat că a pipăit o jurnalistă în timpul unei transmisii în direct a fost eliberat. Între timp, circulă zvonuri care spun că scena ar fi fost aranjată.

La 12 septembrie, jurnalista Isa Balado, reporter al postului de televiziune Cuatro, a fost pipăită în direct pe fund. La scurt timp, autoritățile spaniole au anunțat printr-o postare publicată pe rețeaua de socializare X (fosta Twitter) că bărbatul a fost reținut pentru agresiune sexuală.

Foto Captură video X (Twitter)
Foto Captură video X (Twitter)

Scena a provocat reacții în toate mediile. Mulți se îndoiesc și acuză că acest eveniment ar fi o înscenare pusă la cale cu fostul ei iubit. Pe rețelele de socializare, unii au susținut că este vorba de o înscenare a lui Nacho Abad, prezentatorul emisiunii, în timp ce alții sunt de părere că este o înscenare ai cărei autori sunt chiar jurnalista și fostul său iubit, deoarece pe internet circulă fotografii cu jurnalista alături de un bărbat care seamănă foarte mult cu agresorul și presupun că este vorba de același, conform publicației Eda TV. 

image

Bărbatul care a făcut gestul nepotrivit este un român, de 25 de ani, care a fost ulterior pus în libertate de magistrații din Madrid, deși era acuzat de o infracțiune de agresiune sexuală. Mai mult decât atât, judecătoarea nu a dispus măsuri de protecție pentru jurnalistă, deoarece nu a văzut o situație de risc, urgență, violență sau intimidare împotriva victimei, pe care nu o cunoștea în momentul incidentului, conform Știri din Diaspora. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite