Paramedic filmat în timp ce încerca să fure din casa unei paciente, la câteva minute după moartea femeii! Ce a descoperit fiul victimei pe camerele de supraveghere

0
Publicat:

Mark Titley a fost filmat în timp ce lua 60 de lire sterline din casa unei femei în vârstă de 94 de ani, la doar câteva momente după ce aceasta se prăbușise și murise. Bărbatul a scăpat cu doar cu o suspendare, notează Mirror.

FOTO Facebook jpg

Un paramedic a fost surprins de o cameră de luat vederi în timp ce fura 60 de lire sterline din casa unei femei de 94 de ani, la câteva momente după ce aceasta s-a prăbușit și a murit.

Mark Titley a fost apoi filmat în timp ce se uita în sus spre camera de supraveghere, iar după a pus banii la loc.

Cu toate acestea, fiul victimei a văzut ulterior înregistrarea și a declarat că gestul paramedicului i-a provocat „dezgust și greață”

Titley, în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei patru paramedici chemați la domiciliul femeii din Shrewsbury pe 29 iunie anul trecut, în urma unor informații potrivit cărora aceasta se prăbușise în grădină.

Femeia locuia singură, iar manevrele de resuscitare au fost efectuate timp de aproximativ 20 de minute înainte ca înainte să fie declarat decesul. 

Într-un comunicat, poliția a săpus că Titley a intrat apoi în proprietate în căutarea unui formular, dar a fost filmat în timp ce căuta într-o cutie de plastic plină de bani și ridica bancnotele pentru a le număra, înainte de a pune aproximativ 60 de lire sterline în buzunarul de la pantaloni. Titley s-a uitat apoi în jur și a observat camera de supraveghere, apoi a scos banii din buzunar și i-a pus la loc, în cutie.

Inițial, Titley a negat acuzația, spunând poliției că intenționa să „securizeze” banii și să îi ducă la membrii familiei. Cu toate acestea, el a recunoscut ulterior furtul și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare.

De asemenea, i s-a ordonat să efectueze 120 de ore de muncă neremunerată și să plătească 530 de lire sterline cheltuieli de judecată și o suprataxă de 187 de lire sterline pentru victimă.

„Personalul nostru este îngrozit că unul dintre foștii lor colegi ar face așa ceva. Deținem o poziție de încredere atunci când intrăm în casa cuiva și acest tip de acțiuni pune, pe bună dreptate, o pată pe reputația noastră, ceea ce este profund regretabil. Ne bucurăm că acest lucru a fost dus în instanță și anchetat de autorități”, a declarat șeful ambulanței, Nathan Hudson.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite