Momentul în care militarii ucraineni iau cu asalt o tranșee VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video arată un moment plin de dramatism al asaltului unei tranșee, la capătul căruia militarii ucraineni iau doi prizonieri ruși, relatează Insider.

Un grup de militari ucraineni ia cu asalt o tranșee rusă FOTO Captură Twitter
Un grup de militari ucraineni ia cu asalt o tranșee rusă FOTO Captură Twitter

Videoclipul, filmat cu o cameră atașată la o cască și postat marți pe Telegram de către Batalionul 108 de Asalt Montan, înfățișează un grup de soldați ucraineni apropiindu-se de o poziție defensivă rusă într-un peisaj pustiu de iarnă.

Unul dintre soldați aruncă la un moment o grenadă, și se poate vedea cum iese fum din șanțurile săpate de ruși.

Apropiindu-se prudent, militarii ucraineni trag mai multe focuri de armă spre tranșee, în timp ce apărătorii ruși încearcă să riposteze. Apoi, soldatul care filmează videoclipul aruncă o altă grenadă.

Videoclipul se întrerupe în momentul în care grupul înconjoară tranșeea, iar doi soldați ruși se târăsc afară și se predau.

Nu este clar unde a fost făcută filmarea.

Vă aducem în atenție o înregistrare asaltului, filmat cu o cameră montată pe casca unuia dintre soldații noștri ce luptă cu eroism, în timpul căruia au fost distruși mai mulți rusciști (termen care înseamnă fascist rus -.n.red) și au fost capturați doi camarazi de-ai lor".

Luptele din jurul orașului Bahmut din estul Ucrainei, în special, au văzut o revenire la războiul de tranșee amintind de Primul Război Mondial.

Înregistrarea video arată cât de apropiate pot fi luptele de pe frontul din Ucraina, cu soldați din ambele tabere care intră în contact strâns.

Totodată, au apărut relatări despre forțele din Bahmut care se angajează în lupte corp la corp, inclusiv cu pumnii și cu lopeți.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite