Autorul atentatului de la Nisa era interesat de relaţii cu bărbaţii. Principalul său amant are 73 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, în vârstă de 31 de ani, care a ucis 84 de persoane  la Nisa, de Ziua Franţei, şi a rănit peste 200, ar fi fost interesat de relaţii intime cu alţi bărbaţi, pe care îi căuta cu ajutorul unor aplicaţii instalate pe telefonul său mobil, relatează The Sun.

Potrivit poliţiei, bărbatul folosea aplicaţii pentru a-şi găsi parteneri de ambele sexe. Anchetatorii au găsit în telefonul lui Bouhlel fotografii cu mai multe dintre cuceririle sale şi au constatat că acestuia îi plăcea să îşi facă selfie-uri în care să-şi pună în evidenţă muşchii.

image

Atacatorul prefera să poarte pantalonii scurţi înfloraţi şi mergea la ore de salsa. Mai mult, acesta nu ar fi avut deloc înclinaţii religioase, potrivit familiei sale. Ba dimpotrivă. Bărbatul obişnuia să se îmbete şi să se drogheze, iar de mers la moschee nici nu se punea problema.

image

Bouhlel era divorţat, avea trei copii şi, potrivit unui prieten al fostei sale soţii, era uneori violent cu familia sa. 

De altfel, viaţa atacatorului, care a fost tratat vreme îndelungată pentru probleme pisihice, este atent analizată de anchetatori.

Potrivit huffingtonpost.fr, cele mai multe dintre persoanele ale căror poze au fost găsite în memoria mobilului lui Bouhlel au fost deja audiate.

Printre acestea se numără un bărbat în vârstă de 73 de ani, prezentat ca "principalul amant" al lui Mohamed Lahouaiej Bouhlel, potrivit publicaţiei Le Parisien. 

Sâmbătă, organizaţia jihadistă Statul Islamic a revendicat atentatul comis joi seară la Nisa de Bouhlel cu ajutorul unui camion frigorific de 19 tone, pe care l-a folosit pentru a strivi mulţimea adunată să privească focurile de artificii de Ziua Franţei.

„Autorul operaţiunii desfăşurate de Nisa, în Franţa, este un soldat al Statului Islamic. El a executat operaţiunea ca răspuns la apelurile lansate de a viza cetăţenii ţărilor din coaliţia care combate Statul Islamic“, se arată în mesajul Amaq, a cărui autenticitate este verificată de autorităţile franceze.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite