VIDEO Căţelul adoptat din România care a făcut-o pe o tânără englezoaică să izbucnească în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jodie şi căţelul Hendrix Foto Profimedia
Jodie şi căţelul Hendrix Foto Profimedia

Cazul tinerei englezoaice care a adoptat un căţel din România - şi a izbucnit în plâns atunci când micul patruped a ajuns în braţele ei - a impresionat presa din Marea Britanie, care a descris momentul drept „înduioşător“.

Jodie Holness şi partenerul ei, Saxon Warman, s-au mutat recent în noua lor casă din Folkestone (port la Canalul Mânecii, în sud-estul Angliei, în comitatul Kent) şi şi-au dorit să aibă şi un animal de companie. Iar atunci când au văzut pe site-ul fundaţiei Barking Mad Dog Rescue pozele unui pui de retriever numit Hendrix, aflat în România,

catel adoptat

au simţit că acela este căţelul pe care şi-l doresc.

Cei doi au solicitat să adopte puiul de retriever, cerând ajutorul fundaţiei, iar aceasta s-a ocupat de formalităţile necesare, care au durat câteva săptămâni. La final, pe 21 aprilie, un curier într-o dubă le-a adus căţelul în vârstă de patru luni, iar Jodie a izbucnit în plâns atunci când l-a luat în braţe pentru prima oară pe retrieverul Hendrix.

Partenerul ei, care filma prima întâlnire dintre Jodie şi Hendrix, mărturiseşte că a crezut o clipă că tânăra îşi pierde minţile de bucurie atunci când s-a deschis uşa dubei şi curierul i-a dat căţelul. „A luat-o razna“, spune Saxon Warman, citat de storytrender.com. Bărbatul povesteşte că Jodie a luat căţelul în braţe şi îl legăna întruna, spunând „Of, Doamne, of, Doamne!“

Cei doi nici n-au apucat bine să mulţumească omului care le-a adus căţelul, că s-a şi produs prima păţanie din viaţa lor alături de Hendrix. „Of, a făcut pipi pe mine“, a spus Jodie, dar a continuat să-l legene netulburată, încă sub imperiul bucuriei de a primi în casă o minune de căţel.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite