Zece moduri în care femeile reuşesc să transforme o partidă de sex într-un moment de neuitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaliile contează şi pentru bărbaţi atunci când fac sex. La fel ca femeile, bărbaţii sunt atenţi la aspecte pe care partenerele adesea le ignoră, străduindu-se în schimb să pună în acţiune scenarii sexy mult mai elaborate. Chiar dacă nu lasă această impresie, bărbaţii au şi ei temeri, frustrări şi nesiguranţe care pot sabota o partidă de sex.

Un sondaj realizat de publicaţia YourTango relevă cu ajutorul exemplelor oferite de bărbaţi, zece moduri în care femeile reuşesc să transforme o partidă de sex într-un moment de neuitat:

1. Încurajările potrivite la momentul potrivit

Bărbaţii au nevoie să fie lăudaţi pentru cât de buni sunt într-ale amorului. Ego-ul uui bărbat are nevoie de încurajări, iar acestea pot face minuni în ceea ce priveşte performanţele sexuale. „Ador momentele în care iubitele mele decid să mă facă să mă simt cu adevărat irezistibil, cel mai bun pentru ele, bărbatul de care au nevoie în pat. Sentimentul este incredibil şi, chiar dacă sună ciudat, uneori poate fi mai satisfăcător decât sexul în sine“, după cum mărturiseşte Jason, 25 de ani.

2. Stimularea vizuală

Bărbaţii sunt extrem de stimulaţi vizual atunci când fac sex. În cazul lor, imaginile sunt cele care funcţionează perfect. „Ne place să vedem totul şi să admirăm partenera în timp ce facem dragoste. Nu este însă prea plăcut să trebuiască să-i spui iubitei cum să stea ca să ai cea mai bună privelişte“, crede Dan, 33 de ani.

3. Surprizele care nu se uită

Cui nu-i plac surprizele, inclusiv când vine vorba de sex? Bărbaţilor le place să fie luaţi prin surprindere cu propuneri indecente, o modalitate sigură de a le oferi o amintire fierbinte. „La un moment dat, o fată cu care eram împreună de o lună, m-a tras sub scările dintr-un club şi a făcut sex cu mine chiar acolo. Nu spun că ar trebui să mi se întâmple tot timpul astfel de lucruri, dar bărbaţilor le place să fie surprinşi cu partide de amor care ies din rutina sexuală“, este de părere Cristian, 28 de ani.

4. „Lecţia“ de sex predată pe loc

Bărbaţii sunt încântaţi atunci când li se arată că fac bine ceea ce fac, mai ales dacă este vorba despre sex. Nimeni nu s-a născut învăţat, iar în ceea ce priveşte satisfacţia sexuală, fiecare are nevoi diferite. „M-am culcat cu o fată care pur şi simplu mi-a luat mâna şi a început să se autosatisfăcă. A fost incredibil să o privesc şi în acelaşi timp am avut ocazia să învăţ ce îi place“, a povestit Patrick, 34 de ani.

5. Cuvintele care „încing“ simţurile

Nu este vorba de un vocabular presărat de înjurături, ci de cuvinte care au darul de a încinge şi mai mult o partidă de sex. „Pur şi simplu mă zăpăcesc femeile care îmi spun să împing mai tare, să mă mişc mai repede sau care folosesc orice fel de cuvinte pentru a descrie felul în care se simt sau ce vor să le fac“, mărturiseşte Mike, 23 de ani. 

6. Sunetele de plăcere fac minuni în pat

O femeie care dă semne că se simte bine în pat nu face decât să-i ofere partenerului asigurările de care are nevoie pentru a înţelege că se descurcă bine. Cu toţii avem temerile noastre şi avem nevoie să le depăşim, mai ales când vine vorba de sex. „Chiar dacă pare greu de crezut, bărbaţii se simt încurajaţi de sunetele de plăcere pe care le scot femeile în timp ce fac sex. Sunt exact genul de îndemnuri care ne fac să dăm tot ce avem mai bun“, spune Joe, 27 de ani.

7. Sexul cu lumina aprinsă, afrodiziac

Sexul cu lumina aprinsă este apreciat de o mulţime de bărbaţi tocmai pentru că sunt excitaţi de imagini, de vizual. „Am avut o iubită care dorea să facă sex cu lumina aprinsă. Chiar dacă era mijlocul nopţii, ea îmi spunea să aprin lumina. Faptul că îşi dorea să văd fiecare centimentru din trupul ei, de fiecare dată, mă excita de fiecare dată“, în cazul lui Jim, 25 de ani.

8. Femeia mereu deasupra…

Femeile care iau iniţiativa în dormitor pot fi extrem de excitante pentru un bărbat. Bineînţeles, acest lucru este valabil atâta timp cât nu devine o obişnuinţă. „M-am întâlnit o vreme cu o femeie mai mare decât mine. Într-o zi m-a împins pe jos, mi-a spus să nu mă mişc, s-a urcat deasupra mea şi a făcut sex cu mine timp de zece minute incredibile. Cred că o femeie care preia iniţiativa din când în când reprezintă o fantezie pentru o mulţime de bărbaţi“, consideră Jeff, 24 de ani.

9. O privire cât o mie de senzaţii

"Momentul în care o femeie mă priveşte direct în ochi atunci când o pătrund acţionează asupra mea ca un afrodizidiac. Modul în care i se schimbă expresia pe măsură ce începem să facem dragoste este foarte atrăgător“, după cum povesteşte James, 29 de ani.

10. Femeia conştientă de puterea de seducţie

O femeie care ştie să se pună în valoare, care este conştientă de efectul pe care îl poate avea asupra unui bărbat, va reuşi întotdeauna să uimească un bărbat. „O femeie care arată entuziasm pentru ceea ce face este extraordinară. Şi apreciez acest lucuru cu atât mai mult cu cât am avut parte şi de femei care nu făceau decât să zacă pe spate“, explică Darren, 30 de ani.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite