Secretul unei relaţii fericite: el are două amante şi ea se laudă cu patru iubiţi. Regulile după care se ghidează cuplul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din Marea Britanie susţine că secretul relaţiei lor fericite, care a împlinit 18 ani, stă în relaţiile sexuale întreţinute şi cu alte persoane, 30 la număr în ultimii patru ani. Sexul fără obligaţii este cheia succesului în cazul lor, motiv pentru care Tony are în prezent două amante, iar Debbie se laudă cu patru iubiţi întâlniţi prin intermediul site-urilor de dating.

Tony Williams, 58 de ani, şi Debbie Dowsett, 42 de ani, au ajuns celebri în toată lumea, nu numai în Marea Britanie, după ce au povestit pentru Daily Mail că au descoperit cheia fericirii în cuplu: sexul fără obligaţii.

Numai în ultimii patru ani, cei doi au făcut sex cu 30 de persoane, dar acest maraton sexual nu le-a afectat relaţia, ci din contră, le-a făcut-o mai puternică şi mai interesantă.

Tony şi Debbie sunt convinşi că acesta este ingredientul minune al relaţiei lor neconveţionale, chiar dacă aranjamentul lor nu este apreciat de cei din jur. În prezent, Debbie are nu mai puţin de patru iubiţi, în afară de Tony, iar el are două amante alături de care petrece nopţi fierbinţi.

„Suntem un cuplu ca oricare altul, singura diferenţă este că nu credem în monogamie. Relaţia noastră este mai pasională ca niciodată, facem dragoste de cinci ori pe săptămână şi ne sărutăm ori de câte ori avem ocazia. Câte alte cupluri pot spune asta după 18 ani? Oamenii au făcut comentarii răutăcioase despre noi, ne-au spus că sunt dezgustaţi de felul în care ne purtăm, dar cei care ne critică sunt, de regulă, nefericiţi împreună. De când sunt împreună cu Debbie am văzut o mulţime de prieteni care s-au despărţit. Şi nu mă gândesc decât la faptul că o relaţie deschisă, ca a noastră, ar fi putut reprezenta o soluţie şi pentru ei“,  a declarat Tony.

image

Debbie şi Tony în tinereţe, la fel de libertini. FOTO Daily Mail 

Cei doi au povestit că îşi găsesc iubiţi pe site-urile de dating şi că îşi povestesc unul altuia despre cuceririle făcute, pentru că nu au nimic să-şi ascundă, ba chiar se sfătuiesc în privinţa unui candidat sau altuia. 

Tony a avut relaţii care au durat timp de câteva luni, altele au fost doar pentru o noapte. La rândul ei, Debbie s-a întâlnit timp de doi ani, în mod regulat, cu şase dintre bărbaţii cunoscuţi pe site-uri. Au reguli de bun simţ după care se ghidează, spun ei, cum ar fi să anunţe dacă au de gând să aducă acasă un bărbat sau o femeie abia cunoscuţi, şi nu discută detalii intime din timpul întâlnirilor. De asemenea, s-a întâmplat ca lucrurile să evolueze astfel încât să facă şi sex în trei, iar cuplul precizează că de cele mai multe ori caută să aibă ceva în comun cu persoanele cu care ajung în pat.

„Faptul că mă culc şi cu alte femei nu înseamnă că nu o iubesc pe Debbie. Am descoperit, pur şi simplu, că sexul fără obligaţii ne face mai fericiţi împreună“, a mărturisit Tony.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite