Poveste de dragoste ca în filme: o tânără şi-a donat un rinichi unui necunoscut, iar acum se căsătoreşte cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite care şi-a oferit un rinichi unui bărbat necunoscut trăieşte acum cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ea se va căsători în curând cu cel căruia i-a salvat viaţa.

În urmă cu un an, Ashley McIntyre, o tânără din SUA, a decis să-şi doneze un rinichi unui bărbat de 25 de ani care făcea dializă 12 ore pe săptămână pentru a rămâne în viaţă. Ashley a auzit povestea tânărului de la mama şi bunica ei, care comentau o emisiune radio despre cazul bărbatului, relatează ABC News.

Danny Robinson, bărbatul carre avea nevoie de transplant renal, îşi pierduse tatăl în 2012, din cauza unui cancer cerebral, iar în ziua de Crăciun, în 2011, casa i-a ars până la temelii.

Mama tinerei şi-ar fi dorit să-l ajute pe Danny, cu atât mai mult fiindcă avea grupa 0, de donator universal, dar nu putea fi donator din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

donatoare rinichi

FOTO: abcnews.go.com

„Lucrurile s-au legat. M-am gândit atunci: «Şi eu am grupa 0 şi nu am probleme de sănătate»“, a povestit Ashley. În ziua următoare, a louat legătura cu spitalul la care mergea tânărul şi s-a oferit să-l ajute, dar nu a vrut să-l cunoască până când nu a aflat că este compatibilă cu el, de teamă să nu-şi facă speranţe.

Transplantul a decurs bine şi tânărul s-a recuperat, iar o lună mai târziu, avea să-şi cunoască donatoarea. Când, în cele din urmă, s-au întâlnit, lui Ashley i s-a părut drăguţ. „De cum am început să vorbim, era ca şi cum ne cunoştea de o veşnicie“, îşi aminteşte tânăra.

donatoare rinichi

FOTO: abcnews.go.com

Pe 5 iunie s-au întâlnit pentru prima dată, iar de Crăciun, în acelaşi an, Danny a cerut-o de soţie. Acum, cei doi aşteaptă o fetiţă, care va veni pe lume în luna iunie. „Este un om foarte bun şi ne distrăm mult împreună. Va fi un tată minunat“, mai spune tânăra.

donatoare rinichi

FOTO: abcnews.go.com

Dacă Ashley nu s-ar fi oferit să-i doneze un rinichi, Danny ar fi aşteptat în jur de trei ani un donator compatibil.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite