Ce înseamnă dacă partenerul îţi verifică telefonul: explicaţiile unui specialist în relaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

Încrederea este o componentă extrem de importantă a oricărei relaţii, iar lipsa acesteia poate avea consecinţe ce pot duce la despărţire. April Masini, expert în relaţii, vorbeşte despre cele mai frecvente semne care indică lipsa de încredere a partenerului.

Unele dintre cele mai frecvente sfaturi pe care specialiştii le oferă atunci când vine vorba de menţinerea unei relaţii sănătoase sunt comunicarea, conexiunea sexuală şi, bineînţeles, încrederea. Dacă unul dintre parteneri a fost trădat în trecut, noua relaţie va fi umbrită de suspiciuni şi temeri. April Masini,expert în relaţii, vorbeşte despre cele mai frecvente semne că partenerul este lipsit de încredere, scrie BusinessInseder.com

Verifică telefonul

Dacă îţi surprinzi partenerul verificându-ţi telefonul, este un important semnal de alarmă, spune Masini. „Telefoanele mobile au devenit cea mai importanta armă atunci când vine vorba de infidelitate. Aşa că dacă tu sau partenerul aveţi probleme cu încrederea, veţi vedea acest semn“.

Întreabă acelaşi lucru în mod repetat

„Dacă partenerul vă întreabă ceva şi apoi întreabă din nou a doua zi, s-ar putea să nu fie vorba de uitare. Este pentru că nu are încredere în răspunsul primit“, a explicat Masini.

Verifică bonurile din portofel şi extrasele bancare

Dacă partenerul nu are încredere în tine, va căuta dovezi ale celor mai grave suspiciuni. Printre lucrurile la care s-ar putea gândi sunt chitanţe şi facturi de la restaurant sau hoteluri. Este posibil ca aceştia să verifice inclusiv conturile bancare.

Nivelul pasiunii dintre voi scade

Potrivit lui Masini, dacă partenerul tău nu are încredere în tine, probabil că nu se va putea simţi bine în intimitate, pentru că „sexul bun necesită încredere“. 

Începe să se închidă în el

A-ţi permite să fii vulnerabil şi a putea să-ţi împărtăşeşti sentimentele cele mai adânci cu partenerul este unul dintre cele mai importante valori ale unei relaţii sănătoase. „Dacă partenerul nu doreşte să împartăşească trăirile şi părţile vulnerabile din viaţa sa, este pentru că el sau ea nu se simte în siguranţă alături de tine“, spune Masini.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite