Veste bună pentru gameri: noile Xbox şi PlayStation4 vor fi lansate în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile console de jocuri de la Microsoft şi Sony vor fi lansate vara aceasta la marele show E3 din Los Angeles. La salonul din acest an, care va avea loc în luna iunie, vor fi dezvăluite şi detaliile consolei Wii U – succesorul popularului Wii.

Este pentru prima oară, în cei 17 ani de existenţă a salonului, când cele trei console, mari rivale, vor putea fi comparate în mod direct.
Xbox 360 a fost lansat în 2005, înlocuind vechea Xbox după patru ani. Sony PlayStation 3 a fost lansat un an mai târziu, în noiembrie 2006.


Conform site-ului MCV, Sony nu doreşte să-şi lanseze produsul după Microsoft şi încearcă să pregătească o lansare mai devreme de cum s-a anunţat.  Aceste zvonuri au dat naştere multor speculaţii. Potrivit ziarului Telegraph, această lansare prematură este surprinzătoare pentru Sony, care are alte priorităţi anul acesta. Compania a lansat PlayStation Vita în Japonia chiar înainte de Crăciun şi se pregăteşte să-l lanseze în Europa şi SUA luna aceasta.


Pe de altă parte, fostul director executiv al Microsoft, Shane Kim, a spus în 2009 că firma crede cu tărie cu Xbox 360 va avea un ciclu de viaţă de 10 ani, adică până în 2015.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite