Unde se situează românii pe harta ţărilor cu cei mai dotaţi bărbaţi, dar şi a femeilor cu cei mai mari sâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă v-aţi întrebat vreodată din ce ţară provin femeile cu cei mai mari sâni, unde se găsesc bărbaţii bine dotaţi şi cum stă România la acest capitol, dar sunteţi interesaţi şi de alte informaţii, legate de obezitate şi de numărul deţinuţilor dintr-o ţară, o serie de statistici oferă răspunsul la aceste întrebări.

Hărţile, create de tânărul slovac Martin Vargic, au luat cu asalt internetul, devenind populare la începutului anului acesta. „Miscelaneul (n.r.- culegere de articole ce tratează teme diferite) de hărţi ale lui Vargic: hărţile lumii moderne” este o sumă de statistici care includ, printre altele, date despre mărimea medie a penisului, măsura cupei de la sutien, rata de obezitate la femei şi bărbaţi, rata de divorţuri şi numărul persoanelor încarcerate din fiecare ţară a lumii.

Astfel, aflăm că unele stereotipuri au, de fapt, un sâmbure de adevăr: bărbaţii din multe ţări africane sunt, într-adevăr, mai dotaţi, dimensiunile penisurilor lor depăşind, în medie, 16,5 centimetri. Astfel, bărbaţii cu cele mai mari penisuri sunt cei din Congo, dar şi din ţări precum Columbia şi Ungaria.

Bărbaţii din ţări precum România, Spania, Germania, Bulgaria, Republica Moldova au penisuri cu măsuri cuprinse între 14 şi 15,25 centimetri, în timp ce bărbăţia asiaticilor, din ţări precum China, Coreea de Sud şi Thailanda, măsoară, în medie, 11, 4 centimentri, aceştia fiind cel mai slab dotaţi bărbaţi.

image

Mărimea medie a penisului, pe glob. FOTO Daily Mail

Statisticile lui Vargic mai arată că femeile cu cei mai mari sâni, care poartă cupa D sau chiar o măsură mai mare, sunt rusoaicele, în timp ce româncele poartă, în medie, cupa C. Pe de altă parte, în mai multe ţări din Africa şi Asia, femeile poartă modesta cupă A.

image

Măsura medie la cupa sutienului, pe glob. FOTO Daily Mail

Când vine vorba de probleme de obezitate, cea mai mare rată, de peste 30% în cazul bărbaţilor, există în Statele Unite şi în Arabia Saudită. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţii români, lucrurile stau mai bine, rata de obezitate fiind cuprinsă între 5% şi 10%. Cea mai mică rată de obezitate se găseşte pe suprafeţe mari din Africa şi Asia.   

image

Rata de obezitate în cazul bărbaţilor, pe glob. FOTO Daily Mail

În cazul femeilor, rata de obezitate depăşeşte 35% în Arabia Saudită, în timp ce în România procentul este cuprins între 10% şi 15%. Regiunile cu cea mai mică rată de obezitate la femei sunt Africa şi Asia.

image

Rata de obezitate în cazul femeilor, pe glob. FOTO Daily Mail

În ceea ce priveşte rata divorţurilor, cele mai mari probleme sunt în Rusia şi Statele Unite, unde această depăşeşte 60%, pe când în cazul românilor rata divorţurilor este cuprinsă între 20% şi 30%. 

image

Rata de divorţuri, pe glob. FOTO Daily Mail

În Statele Unite se găsesc cele mai multe persoane încarcerate, numărul lor depăşind două milioane, în timp ce în Africa şi Orientul Mijlociu numărul acestora este mai mic de 2.500. În România există, conform datelor care apar pe hartă, între 25.000 şi 75.000 de deţinuţi. Când vine vorba de arme, unul din 100 de români deţine o armă, în timp ce în Statele Unite mai bine de 90 din locuitori, din 100, sunt posesori. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite