Un tânăr a găsit un mod inedit de a face bani: „plimbătorul de oameni” a fost asaltat de cereri FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Los Angeles a găsit afacerea perfectă. El este plătit de clienţi doar pentru a se plimba cu aceştia, fiind copleşit de cereri.

Un tânăr actor din Los Angeles, care avea nevoie de un al doilea loc de muncă pentru a plăti facturile, a găsit un mod ingenios de a-şi suplimenta veniturile: plimbă oamenii. Nu cu maşina, ci pe jos.

Chuck McCarthy şi-a dorit iniţial să facă bani din plimbatul câinilor, dar şi-a dat seama că jobul implică mai mult decât atât. „Nu am vrut să strâng fecalele câinilor pe care ar fi trebui să îi plimb”, a spus tânărul. Ironic, gândindu-se că oamenii nu îşi fac, totuşi, nevoile atunci când se plimbă, lui McCarthy i-a venit ideea de a scoate câinii din ecuaţie. Tânărul şi-a dat seama că poate face bani ţinând de urât oamenilor care au nevoie de un partener atunci când ies la plimbare, scrie laist.com.

V-aţi putea gândi că este o glumă, dar „plimbătorul de oameni”, aşa cum el însuşi îşi spune, este foarte serios cu privire la noul său loc de muncă. Încasează 7 dolari pentru fiecare 1,5 kilometri parcurşi, le ascultă problemele, participă la conversaţie şi le oferă un sentiment de siguranţă.

Potrivit unuia dintre pliante sale promoţionale, serviciile pe care le oferă sunt destinate persoanelor care au nevoie de un impuls motivaţional pentru a merge pe jos, cei care nu se simt în siguranţă plimbându-se singuri, în unele zone, sau celor care se tem de părerile oamenilor care îi pot vedea că se plimbă singuri, putând crede că aceştia nu au niciun prieten.

image

Tânărul poartă mereu un tricou inscripţionat cu numele „plimbătorul de oameni”, pentru a le fi clienţilor mai uşor să îl recunoască, însă admite că acest lucru nu este întotdeauna pe placul acestora, deoarece mulţi nu vor ca oamenii să ştie că au apelat la astfel de servicii.

Ideaa de afacerea a lui McCarthy a avut un succes incredibil. El are deja cinci angajaţi, care acoperă diverse zone cum ar fi in centrul orasului Los Angeles, Hollywood, Eagle Rock, Las Feliz sau Fairfax. Odată ce el a început să-şi facă serviciile cunoscute, telefonul a început să sune din ce în ce mai des. După toate apariţiile în presă din ultima vreme, bărbatul a fost copleşit de cereri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite