Studiu OPPO: Camera, mai importantă decât bateria pentru utilizatorii de smartphone-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OPPO Reno6.
OPPO Reno6.

Un studiu realizat de OPPO arată faptul că 62% dintre români sunt cel mai interesaţi de performanţele foto-video ale unui smartphone, în timp ce autonomia se situează abia pe locul al treilea în topul preferinţelor.

La studiul realizat de companie au participat 781 de respondenţi, dintre care 61% bărbaţi şi 39% femei, preponderent din mediul urban: 77% urban şi 23% mediu rural. Cei chestionaţi au un nivel de educaţie mediu-superior.

Astfel, OPPO Reno6 răspunde întocmai acestei cerinţe, fiind echipat cu capabilităţi AI pentru a oferi o experienţă nu doar foto ci şi video dedicaă pasionaţilor de portrete. Reno6 5G are o arhitectură de camere cu senzori de 64 MP, 8 MP şi 2 MP, iar camera selfie are 32 MP. 

38% dintre cei chestionaţi consideră brandul telefonului drept cel mai important factor atunci când fac achiziţia în cazul telefoanelor din aceeaşi categorie de preţ. Imediat după vine raportul calitate-pret, ales de 36% dintre cei care au răspuns la întrebări. Contează şi primirea unui cadou la achiziţie, menţionată de 30% dintre cei intervievaţi. 

OPPO Reno6 este echipat cu un senzor dedicat de temperatură a culorii, care captează culorile mai precis. Pasionaţii de fotografie şi video portret primesc Bokeh Flare Portrait - care asigură un video bokeh cu accente luminoase, AI Video Highlight - care detectează automat lumina ambientală şi realizează setările necesare sau Portrait Beautification - care foloseşte un algoritm AI cu 193 de puncte faciale pentru a realiza o înfrumuseţare facială. 

Reno6 5G dispune pe lângă un spaţiu de stocare de 8 GB + 128 GB şi de funcţia RAM Extension care permite extinderea spaţiului de stocare a memoriei RAM cu până la 5 GB. 

Smartphone-ul are o baterie de 4300 mAh care îi oferă o autonomie ridicată. OPPO Reno6 este echipat şi cu tehnologia de încărcare rapidă Super VOOC 2.0 de 65W care permite încărcarea completă şi în siguranţă a bateriei în doar 35 de minute. De asemenea, în doar 5 minute bateria telefonului ajunge la 25%, ceea ce permite o redare continuă timp de 4 ore a conţinuturilor video.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite