Sony a dezvăluit designul noului PlayStation 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Sony
Foto: Sony

Un lucru e sigur: Sony ştie cum să facă o prezentare de consolă, şi a dovedit asta la sfârşitul evenimentului ”The Future of Gaming”.

La sfârşitul unei prezentări a jocurilor care vor fi prezente pe noua lor consolă, cei de la Sony au răspuns cererilor îndelungi ale fanilor şi au dezvăluit designul consolei pe care o vor lansa peste câteva luni.

PlayStation 5 are un aspect extrem de futurist, care vine în completarea celui pe care l-am văzut deja pe controller-ul dezvăluit acum câteva luni. Într-o combinaţie de alb şi negru, consola are pe partea din faţă o fantă pentru discurile jocurilor, însă există şi o versiune all-digital, fără disk-drive, pentru cei care preferă un aspect mai uniform.

Pe lângă noua consolă, Sony a mai prezentat şi alte produse hardware, care se pare că vor fi incluse în pachet odată cu aceasta, la lansare: staţia de încărcare pentru controllere, unde pot fi încărcate două simultan, camera HD şi setul de căşti wireless Pulse 3D, precum şi o telecomandă. Mai jos puteţi vedea întreaga familie de dispozitive care vor fi disponibile peste câteva luni.

PlayStation 5 foto via Sony/YT
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite