REVIEW Vonino Sirius QS şi Magnet M9: tablete „de buget“, dar nu de aruncat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabletele Vonino au unele minusuri, dar se pot dovedi dispozitive de încredere FOTO Răzvan Băltăreţu
Tabletele Vonino au unele minusuri, dar se pot dovedi dispozitive de încredere FOTO Răzvan Băltăreţu

Compania americană Vonino este relativ nouă pe piaţa din România. Totuşi, ea încearcă să se remarce prin dispozitive low-cost care oferă funcţionalităţi decente.

Tabletele Vonino Sirius QS se află în oferta operatorului Orange, iar Magnet M9 va fi disponibilă în curând pe piaţa din România.  Gadgeturile au trecut şi pe la noi prin redacţie.

Tabletele sunt produse în China şi cei de la Vonino se ocupă doar de partea de software şi îşi lipesc sigla peste carcasă, la fel cum fac şi companiile româneşti Allview, E-Boda, Evolio sau Utok. 

Vlad Andriescu a avut tableta Sirius QS şi Răzvan Băltăreţu a folosit Magnet M9. Părerile lor legate de aceste două produse sunt destul de bune. Totuşi, înainte de a da un verdict final, să vorbim despre...

Design

Ca orice alt dispozitiv chinezesc, tableta Vonino Sirius QS se inspiră de la marile nume de pe piaţa tehnologiei. Mai exact, dispozitivul seamănă cu un iPad Mini mai gros. 

Spatele este făcut din aluminiu, dar există o inserţie de plastic pentru a asigura că partea de conectivitate funcţionează fără probleme. Tot pe spate găsim şi camera foto principală.

Ecranul este înconjurat de o margine subţire, iar în partea superioară este camera foto frontală. Îmbinările cam scârţâie, lucru care nu ar trebui să ne mire, având în vedere preţul scăzut al acestui gadget. 

La Magnet M9, lucrurile stau puţin altfel. Tableta este mai bine îmbinată şi oferă mai multă încredere la prima atingere. Construcţia este tot din aluminiu şi aspectul este similar unui iPad, dar greutatea este ceva mai mare. 

<a href="http://playtech.ro/2014/vonino-review-magnet-m9-sirius-qs/" rel="nofollow">Citiţi continuarea review-ului pe Playtech.ro</a>

[<a href="//storify.com/octavianpalade/descoper-mai-multe-tiri" target="_blank">View the story "Descoperă mai multe ştiri" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite