OPPO a anunţat OPPO RAM+, tehnologie care creştere performanţa smartphone-ului fără cost suplimentar

0
0
OPPO Reno5 Lite.
OPPO Reno5 Lite.

OPPO a dezvoltat tehnologia OPPO RAM+ pentru a permite utilizatorilor de OPPO A74, OPPO Reno5 5G, dar şi pe modele ce urmează să fie lansate în toamna lui, să extindă memoria RAM a telefonului.

Practic, funcţia RAM+ permite utilizatorului să extindă memoria RAM a telefonului prin accesarea şi convertirea temporară a memoriei de stocare (ROM) a dispozitivului în memorie de procesare.

Cu ajutorul noii funcţii utilizatorii OPPO pot rula jocuri mai complexe sau mai multe aplicaţii în paralel.

RAM+ permite extinderea memoriei RAM, manual de către utilizatori, cu trei nivele de memorie adiţională – 5, 3 sau 2 GB, în funcţie de necesităţi. În timp ce nivelul maxim de realocare a memoriei, cel de 5GB, oferă cel mai înalt standard de performanţă şi cea mai rapidă şi cursivă rulare a aplicaţiilor, nivelul de extindere de 2 GB, oferă un plus de viteză şi performanţă blocând pentru conversia temporară o parte mai mică din memoria de stocare.

Prin intermediul acestei capabilităţi, telefoanele Reno5, seria cu cea mai mare memorie reală de procesare  din segmentul său de preţ, de 8GB, pot ajunge astfel la 10, 11 sau chiar 13 GB memorie de rulare. Cu o capacitate de stocare de 128GB, smartphone-urile din seria Reno5, asigură în continuare utilizatorului spaţiu de stocare suficient.

Funcţia RAM+ poate fi pornită de către utilizator din meniul de Setări al telefonului, mergând la secţiunea „Despre telefon”. Se accesează secţiunea „RAM” şi apoi „Extindere RAM” unde trebuie să selecteze dimensiunea cu care doreşte extinderea memoriei dintre opţiunile disponibile: 2, 3 sau 5GB, iar apoi reporneşte dispozitivul. Pentru ca functia RAM+ sa fie activa telefonul trebuie sa ruleze ultima versiune de soft disponibila.

Pentru viitor, producătorul de tehnologie îşi propune să extindă disponibilitatea funcţiei RAM+ atât pentru următoarele serii Reno, cât şi pentru  viitoarele modele din segmentul mediu.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite