Nu te pui cu Putin: preşedintele rus, spaima strigoilor într-un joc video

0
0
Vladimir Putin trebuie să salveze lumea FOTO Octavian Palade/Adevărul
Vladimir Putin trebuie să salveze lumea FOTO Octavian Palade/Adevărul

Vladimir Putin este un om cu numeroase talente şi abilităţi. Preşedintele rus practică arte marţiale, merge călare la bustul gol şi se joacă cu leoparzi. În curând, Putin se va lupta şi cu armate întregi de morţi-vii, potrivit Yahoo News.

Preşedintele rus va trimite zombii înapoi în morminte într-un joc video ce urmează să fie lansat de Halloween. Rămâne de văzut dacă liderul rus va căsăpi strigoii din galop, însă un lucru se ştie sigur: hoardele de creaturi înfometate de creiere sunt conduse de Rasputin.

Rusul nu va fi singur în această bătălie pentru supravieţuire (şi, putem bănui, pentru salvarea omenirii). El va fi acompaniat de un american. Jocul se va numi „You Don’t Mess With Putin“ (trad. – „Nu te pui cu Putin“) şi este creat de Michele Rocco Smeet, un designer din Belgia, creatorul titlului „Run Snowden, Run“ (trad. – „Fugi, Snowden, fugi“).

Smeets a declarat, pentru publicaţia rusă RBK, că ideea i-a venit după ce a jucat „Call of Duty Black Ops: Zombies“. „Sunt un mare fan al lui Putin şi îmi place imaginea lui de tip dur, aşa că se potriveşte în rolul supereroului“, a mai spus acesta.

Haide să discutăm, ne găseşti pe pagina Tech Adevărul de pe Facebook

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri