Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană care este disponibilă pe ceasurile sale inteligente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fitify aplicatie

Huawei anunţă listarea aplicaţiei de fitness Fitify ca primă aplicaţie terţă dezvoltată în afara Chinei, care poate fi accesată din meniul ceasurilor inteligente şi brăţărilor Huawei.

Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute cu aplicaţii interne preinstalate, însă odată cu lansarea Huawei Watch GT2 Pro, producătorul îşi arată deschiderea către furnizorii interesaţi de dezvoltarea de aplicaţii terţe.

Aplicaţia Fitify combină cunoştinţele despre fizioterapie şi ştiinţe sportive cu inteligenţa artificială şi elemente de programare pentru a oferi o experienţă de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile şi purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciţii şi 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de ţări, aplicaţia fiind disponibilă în 18 limbi.

Fitify aplicatie

Huawei oferă suport operaţional individual la fiecare pas pentru toţi furnizorii de aplicaţii, acoperind întregul proces - de la idei, dezvoltare şi distribuţie, până la operare şi analiză a datelor. Aşadar, pentru a îmbunătăţi integrarea în Huawei AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziţie de Huawei Mobile Services:

  • Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare şi autorizare simple, sigure şi rapide.
  • Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicaţiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceştia.
  • Kitul de achiziţii, care facilitează achiziţiile de produse virtuale şi permite o plată uşoară.
  • Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obţină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor şi conţinutului.
  • Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor şi serviciilor aplicaţiilor între telefoane şi dispozitivele purtabile pentru o experienţă interactivă superioară.

Pentru a putea accesa aplicaţiile disponibile pentru Huawei Watch GT 2 Pro, utilizatorii trebuie să deschidă aplicaţia Huawei Health, apoi să selecteze tabul Dispozitive din bara de navigare, aflată în partea de jos a aplicaţiei. Odată deschis, acesta va afişa mai multe aplicaţii recomandate, printre care şi Fitify.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite