Hoon Seol este noul preşedinte Samsung pentru România şi Bulgaria

0
0
Hoon Seol. FOTO Samsung
Hoon Seol. FOTO Samsung

Samsung anunţă miercuri, 5 februarie, numirea lui Hoon Seol în calitate de preşedinte al Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Hoon a absolvit Universitatea din Coreea în 1996, an în care s-a alăturat echipei Samsung Electronics. În ultimii 24 de ani, el şi-a adus contribuţia la succesul companiei, fiind responsabil de rezultatele excelente în departamentul Domestic Sales din Coreea, dar şi din alte regiuni precum Asia de Sud-Vest şi Sud-Est, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii.

Datorită realizărilor din cadrul companiei, în 2018 a fost numit Corporate Vice President şi şef al grupului TV Regional Product Management pentru Africa de Nord-Est şi China în departamentul de marketing global, divizia de televizoare.

Sunt onorat şi entuziasmat că preiau conducerea Samsung România şi Bulgaria, o filială care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani şi care are în continuare un potenţial de creştere extraordinar. Am încredere că, împreună cu echipa de aici cu care de abia aştept să lucrez, Samsung România şi Bulgaria va deveni una dintre cele mai bune filiale atât la nivel european, dar şi global”, a declarat Hoon Seol, noul preşedinte Samsung Electronics România şi Bulgaria. 

Samsung România a fost înfiinţată în 2010 se situează în prezent pe primul loc pe piaţa de telefoane mobile şi pe cea de televizoare, fiind totodată unul dintre liderii din categoria electrocasnicelor. Hoon se alătură echipei în 2020, un an important pentru companie, care intenţionează să îşi consolideze poziţia de lider şi să ofere consumatorilor experienţe inovatoare.

Noul preşedinte, Hoon Seol, se ghidează în activitatea profesională după trei principii, care de altfel sunt importante şi pentru Samsung: comunicare eficientă, luarea asumată de decizii şi ducerea la bun sfârşit a sarcinilor la timp. În timpul liber, îi place să asculte muzică, să citească, să joace basketball şi golf, precum şi să meargă la sală.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite