Dezvoltatorii vor putea construi aplicaţii pentru Instagram Reels

0
0
instagram

Meta anunţă lansarea mai multor API-uri pentru clona sa de TikTok din Instagram, pe care dezvoltatorii le vor putea folosi pentru a dezvolta aplicaţii inclusiv cu facilităţi care nu există în Instagram.

Pentru c─â Meta pune mare accent pe Reels pentru a concura cu TikTok, iar acest format este pur ┼či simplu ├«mpins c├ót mai sus ├«n feed de algoritm, brandurile, dezvoltatorii ┼či creatorii de con┼úinut pot, la r├óndul lor, s─â profite de acest trend.

Meta a lansat mai multe API-uri care pot fi folosite pentru a integra ├«n aplica┼úii mai multe func┼úii care s─â interac┼úioneze cu Reels. API-urile vizeaz─â publicarea, comentariile c─âut─ârile, tag-urile, descoperirea ┼či partea de analytics.

Cu aceste API-uri, dezvoltatorii pot construi aplica┼úii cu care s─â se posteze pe conturile de Instagram Business (inclusiv prin programarea post─ârii la o anumit─â or─â), s─â se modereze comentariile, s─â se g─âseasc─â tag-urile care men┼úioneaz─â un anumit cont ┼či s─â ofere informa┼úii despre performan┼úa post─ârilor.

Toate aceste func┼úii sunt orientate c─âtre branduri, care, eventual, ├«┼či pot construi propriile platforme prin care s─â posteze ┼či s─â gestioneze toate aspectele ce ┼úin de clona de TikTok a Instagram.

Accesul utilizatorilor la noile API-uri va fi crescut treptat. ├Än acest moment, doar 25% dintre ace┼čtia pot accesa noile API-uri, ├«ns─â, Meta spune c─â, p├ón─â pe 6 iulie, oricine le va putea folosi.

Conform datelor f─âcute publice chiar de Meta dup─â primul trimestru al anului, formatul Reels aconteaz─â 20% din timpul petrecut de utilizatori pe Instagram.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite