Cum să îţi vinzi fotografiile făcute cu iPhone-ul pe site-ul Flickr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marissa Mayer, şefa Yahoo FOTO Mashable
Marissa Mayer, şefa Yahoo FOTO Mashable

Flickr a lansat programul Marketplacel, care va permite şi mai multor fotografi amatori să-şi poată vinde fotografiile făcute cu aparatele profesionale sau cu telefoanele.

Într-o postare pe blogul companiei, reprezentanţii Flickr au anunţat Curated Connections, o modalitate prin care fotografii pot intra într-un sistem de acces la contracte cu agenţii sau instituţii de presă.

Cu ajutorul Marketplace, fotografiile sunt selectate de către editorii Flickr, iar acestea sunt publicate apoi pe blogul companiei, în toată reţeaua Yahoo, cu ar fi News şi Travel. De asemenea, dacă cineva va avea nevoie de un fotograf pentru un anumit domeniu, un eveniment sau loc, Flickr va încerca să facă această conexiune.

flickr marketplace

Serviciul Flickr Marketplace e o alternativă la Prime de la 500px, un site concurent, care a lansat acest serviciu prin care oferă 70% din preţul unei poze vândute fotografului, iar restul este sursă de venit. 500px are peste 4 milioane de fotografi înscrişi pe site.

Flickr Marketplace poate fi descoperit aici. Încă nu este funcţional, dar este în dezvoltare. 

Şi dacă vreţi să vă vindeţi fotografiile online, puteţi descoperi cum în aceste 10 site-uri. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/playtech-30-iulie" target="_blank">View the story "Playtech 30 iulie" on Storify</a>]

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite