Cadouri de Crăciun: Telefoane sub 1.500 de lei pentru toate gusturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadouri de Crăciun: Câte telefoane de sub 300 de euro găsiţi pe piaţă pentru a le face cadou de Crăciun? Am căutat bine prin tolba internetului şi am găsit cinci terminale care să împace toate gusturile.

Cat B15 Q

Nu e un telefon obişnuit, dar nici de Crăciun nu vrei să faci cadouri simple. Dacă ai un prieten sau un părinte care nu are grijă de device-urile sale foarte mult şi le scapă pe jos, Cat B15 Q, chiar dacă e la un preţ foarte mare pentru specificaţiile sale tehnice pure, poate fi o alternativă interesantă.

De ce? Pentru că e un telefon inteligent rezistent, cu margini cauciucate şi carcasă ranforsată. Are un ecran de 4 inci cu o rezoluţie de doar 800x480 de pixeli, 1 GB de RAM şi 4 GB de stocare, la care se adaugă şi microSD de 32 de GB. Camera foto e de 5 megapixeli. Şi dacă tatăl tău sau bunicul tău vor un smartphone, acesta ar putea fi o alternativă. Îl poate scăpa inclusiv în apă pentru 30 de minute.

Costă 1.430 de lei şi dacă vi se pare că nu merită, atunci scăpaţi-l un pic pe jos, după aia vă puteţi convinge.

image

LG Nexus 5

Nicio listă nu poate fi completă fără un Nexus, iar LG Nexus 5 de anul trecut costă acum 1.450 de lei, aşa că e o alternativă perfectă pentru cei care vor un smartphone excelent chiar şi pentru normele anului 2015. În plus, va avea Android 5.0 Lollipop în curând. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 800 care asigură o performanţă fluidă în orice task, un ecran Full HD de 5 inci şi memorie RAM de 2 GB.

Capacitatea de stocare e de 16 GB şi nu are slot de microSD, ceea ce e un minus. Camera foto de 8 megapixeli nu scoate nişte fotografii uluitoare, dar este mult mai bună decât majoritatea celor de pe piaţă.

La preţul acesta este practic un best buy pentru orice categorie de smartphone-uri. În plus, depăşeşte cu mult unele telefoane cu preţ mai mare.

image

Huawei Ascend P7

E în categoria telefoane foarte frumoase. Costă 1.500 de lei şi arată ca un mini-iPhone. Are un ecran Full HD de 5 inci, un procesor quad core şi 2 GB de RAM. Camera principală e de 13 megapixeli şi, ţineţi-vă bine, camera secundară e de 8 megapixeli.

E maşina de selfie perfectă şi ar trebui să o luaţi în calcul, pentru că e un telefon potrivit pentru un adolescent, o soţie sau mamă.

huawei ascendp7 produs foto razvan baltaretu/adevarul

Sony Xperia Z Ultra

E alternativa uriaşă pentru cei pentru care contează designul şi dimensiunea. Are 4G, ceea ce înseamnă că e un telefon adaptat nevoilor pieţei şi costă 1.300 de lei, ceea ce e foarte ieftin.

Nu o să-i zicem phablet, dar e ca o mini-tabletă la care poţi vorbi. Ecranul are 6,4 inci şi e Full HD. Calitatea e de excepţie, iar perfomranţele la fel - 2 GB de RAM, 16 GB de stocare şi un procesor quad-core care duce orice joc vrei.

La preţul ăsta, nu găseşti telefon la fel de bun şi la fel de mare, aşa că dacă pentru tine contează YouTube mai mult ca orice în viaţă, ia-ţi un Z Ultra sau fă-l cadou.

sony xperia z ultra foto razvan baltaretu/adevarul

HTC Desire 816

Un alt device 4G chiar de anul acesta este HTC Desire 816, la 1.410 lei. E un telefon măricel de 5,5 inci, cu ecran HD şi procesor Snapdragon 400. Are 1,5 GB de RAM şi 8 GB de stocare, dar acceptă microSD de până la 128 de GB.

Are o cameră excelentă de 13 megapixeli şi o cameră de selfie-uri de 5 megapixeli. În plus, bateria e de 2.600 de miliamperi, aşa că autonomia va fi mare.

image
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite