Studenţia, cea mai fericită perioadă a vieţii. Vezi topul momentelor care aduc cele mai mari bucurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O mare parte dintre adulţi şi-ar dori să retrăiască studenţia
O mare parte dintre adulţi şi-ar dori să retrăiască studenţia

Anii de studenţie mai fericiţi decât momente precum căsătoria sau venirea pe lume a primului copil, potrivit unui sondaj britanic.

Viaţa de student are, fără dubiu, un farmec aparte, dar se pare că aceasta este perioada în care suntem cel mai fericiţi, după cum reiese dintr-un sondaj realizat în Marea Britanie de Chines Shopping Centre.

Intervievaţi pentru acest studiu au fost nu numai studenţi, ci şi persoane cu vârste între 35 şi 54 de ani. Aceştia au declarat că nu au mai trăit şi este puţin probabil să mai aibă pe viitor o perioadă la fel de fericită ca anii de studenţie. Mai mult, trei din cinci participanţi la studiu au spus că şi-ar dori să-i retrăiască. Cei mai mulţi dintre ei au spus că că nici chiar obţinerea primului loc de muncă, nunta, cumpărarea unei case şi venirea pe lume a primului lor copil nu le-a adus atât de multă fericire precum anii de studenţie.

De ce este studenţia memorabilă? Faptul că ai ocazia să întâlneşti persoane noi şi să stai departe de casa părintească sunt primele argumente ale persoanelor intervievate. Cei 1.000 de adulţi care au completat chestionarul au fost rugaţi să alcătuiască un top al celor mai fericite momente din viaţa lor. Iată cum arată acesta:

1. Studenţia
2. Căsătoria
3. Obţinerea primului loc de muncă
4. Naşterea primului copil
5. Adoptarea primului animal de companie
6. Primul sărut
7. Prima dragoste/primul/a iubit/ă
8. Prima beţie
9. Prima vacanţă
10. Primul autoturism cumpărat

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite