Puterea internetului: Spaniolii impun un rocker pletos ca imaginea Pantene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un concurs online organizat de Pantene Pro-V, "Mişcarea părului Pantene", internauţii spanioli fac tot posibilul ca un bărbat pletos, de 2,05 metri înălţime, să câştige locul 1.

Totul a început ca o glumă. Raul Cirujano, un bărbat, de 2,05 metri înălţime, rocker înrăit, s-a filmat într-un video în care făcea mişto de concursul "Mişcarea părului Pantene", organizat de Pantene PRO-V. L-a publicat pe forumul unui cotidian spaniol, la comentariul unui articol. Un alt comentator l-a convins să se înscrie, însă, în concursul oficial, de pe site-ul companiei de cosmetice şi produse de îngrijire personală, profitând de faptul că regulamentul acestui concurs nu specifică în mod expres că este o competiţie destinată exclusiv femeilor.

Poate câştiga un pictorial într-o revistă de femei şi excursii în Brazilia şi Anglia

De aici, nu a mai fost decât un pas. Raul s-a înscris cu video-ul său în competiţie. Internauţii au făcut restul: au publicat pe bloguri, agregatoare, reţele de socializare povestea pe scurt, precum şi îndemnul la vot. Astăzi, Raul conduce detaşat clasamentul, cu peste 18.000 de voturi, în timp ce a doua clasată abia numără 1.500 de voturi. În cazul în care va câştiga, Raul va beneficia de premiul 1: o excursie pentru două persoane în Brazilia, iar dacă publicaţia Glamour va coincide cu voturile de pe site, bărbatul va fi protagonistul unei şedinţe foto în prestigioasa revistă de beauty and style "Glamour". Totodată, experţii Pantene vor alege la final un câştigător, care va primi o excursie la Londra şi o şedinţă de make-up din partea celui mai cunoscut beauty artist, Michael Douglas, "preferatul vedetelor". 

Vezi VIDEO pe adevarul.es.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite