Pisica lui Karl Lagerfeld a câştigat anul trecut 3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Choupette, pisica siameză a celebrului designer Karl Lagerfeld, se numără printre cele mai răsfăţate animale de companie din lume. Are un avion personal şi două îngrijitoare care o răsfaţă mereu.

Felina în vârstă de 3 ani pare să aibă şi simţul afacerilor, asemeni stăpânului său. Anul trecut, Choupette a câştigat aproape 3 milioane de euro din numai două apariţii în reclame tv.

Este vorba de o reclamă la produse cosmetice, realizată pentru o firmă din Japonia, şi de o reclamă la Opel Corsa.

Spre deosebire de pisicuţă, care nu a făcut prea mari eforturi ca să câştige fabuloasa sumă, manechinul Cara Delevigne, una dintre muzele lui Lagerfeld, a strâns anul trecut 3,2 milioane de euro. Pentru această sumă, ea a trebuit să participe însă la multe campanii şi prezentări de modă.

Lagerfeld se mândreşte că pisica lui a apărut în reclame la produse de lux şi spune că siameza este un animal prea sofisticat ca să apară şi în spoturi la hrană pentru pisici.

image

Choupette mănâncă la masă alături de stăpânul ei şi are parte de manichiură în fiecare săptămână. Lagerfeld a declarat în urmă cu 2 ani că îşi iubeşte aşa de mult pisica încât s-ar căsători cu ea, scrie Daily Mail.

pisica Choupette Karl Lagerfeld FOTO instagram.com/choupettesdiary/
pisica Choupette Karl Lagerfeld FOTO instagram.com/choupettesdiary/

FOTO instagram.com/choupettesdiary

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite