FOTO Mădălina Ghenea, pe urmele lui Naomi Campbell

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românca, într-o ipostază provocatoare
Românca, într-o ipostază provocatoare

Top-modelul de origine română a devenit noua imagine a campaniei brandului Love and Republic, în locul top-modelului Naomi Campbell.

Românca apare în ipostaze provocatoare şi elegante, ce îi evidenţiază formele armonioase ale corpului. Ea poartă o rochie roşie fluidă, de seară, un costum alb, pentru întâlnirile de zi, şi o rochie mulată şi decupată, în stil animal print.

„Inspirată de stilul strălucitor al divelor de cinema, eroina Love Republic nu imită pe nimeni. Ea însăşi este vedeta unui show copleşitor, viaţa sa“, descriu reprezentanţii brandului femeia care poartă hainele acestui brand. 

madalina ghenea

„Ea este pantera în jungla de beton a megalopolisului. Obiceiurile sale sunt graţioase, frumuseţea sa este sofisticată, mintea sa este atât de rafinată precum feţele unui diamant strălucitor“, au mai scris ei.

madalina ghenea

„Stilul Love and Republic exprimă strălucire şi sexualitate. Întotdeauna există o intrigă obsesivă, suficient de puternică încât să releve gândurile şi sentimentele şi să stârnească dorinţa de a fi aproape de ea în permanenţă. Fata Love Republic îşi doreşte ce este mai bun“, au subliniat reprezentanţii brandului pe site-ul lor oficial.

madalina ghenea

Faptul că Mădălina Ghenea promovează brandul este cu atât mai suprinzător cu cât înaintea sa Naomi Campbell a fost imaginea brandului rusesc, top-modelul internaţional desfăşurând inclusiv proiecte caritabile sub umbrela acestei corporaţii.

naomi campbell love republic

Ghenea nu este succesoarea lui Campbell doar în plan profesional, ci şi personal, căci partenerul ei actual, actorul Gerard Butler, a avut o relaţie în 2007 cu top-modelul cu origini jamaicane.  

Înaintea acestei campanii, Mădălina Ghenea a mai pozat în ipostaze senzuale pentru brandul de lenjerie intimă Lascana, iar anul trecut a devenit protagonista peliculei „Razza bastarda“, unde a jucat cu Alessandro Gassman şi Giovanni Anzaldo. Luna aceasta, în perioada 17-23 februarie, românca din Slatina va prezenta festivalul de film „Los Angeles, Italia“.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite