Adriana Lima a pozat pentru noua colecţie de lenjerie intimă de la  Victoria’s Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Lima a ocupat, în 2012, locul patru în topul celor mai bine plătite manechine din lume FOTOGRAFII Facebook
Adriana Lima a ocupat, în 2012, locul patru în topul celor mai bine plătite manechine din lume FOTOGRAFII Facebook

După 13 ani în care a jucat rolul principal în cadrul showului organizat de brandul de lenjerie intimă, Adriana Lima a vorbit într-un interviu despre compromisurile pe care le-a acceptat de dragul modei şi cum industria a transformat-o, pas cu pas, într-o profesionistă.

Fiecare spectacol ce poartă semnătura gigantului american Victoria's Secret reprezintă o provocare pentru modelele care, an de an, defilează în ţinute încrustate cu pietre ce valorează milioane de dolari.

Printre norocoasele care şi-au câştigat titulatura de înger se numără şi Adriana Lima, manechinul brazilian care a reuşit să-şi păstreze silueta zveltă după ce a născut de două ori. Cum a atins această performanţă? Regiumurile alimentare şi sportul şi-au spus cuvântul. Astăzi, după ce au trecut mai mult de zece ani de la prima colaborare cu brandul american, Lima redevine muza unui pictorial semnat VS.

Întrebată cum a reuşit să slăbească şi să arate impecabil la scurt timp după ce a născut, manechinul, în vârstă de 32 de ani, a explicat că a lucrat aproximativ şase ore pe zi la sală, timp de cinci săptămâni. Efortul fizic susţinut a ajutat-o să-şi recapăte formele şi să defileze, în noimebrie 2012, pe podium, deşi născuse cu doar două luni în urmă.

image

„Doctorul mi-a dat OK-ul pentru a defila la doar trei săptămâni după ce devenisem mamă şi la două zile după ce începusem deja antrenamentele fizice“, a explicat manechinul la acel moment.

A fost o provocare şi eu iubesc provocările, a adăugat Adriana Lima, precizând totodată că voinţa de fier a ajutat-o să-şi recâştige dimensiunile

Un scenariu similar s-a petrecut şi în 2011. Astfel, în ciuda faptului că majoritatea modelelor susţin că siluetele perfecte se datorează genelor moştenite, Adriana Lima a recunoscut, într-un interviu acordat ziarului „The Daily Telegraph“, că pregătirile pentru marele showul de acum doi ani au început cu câteva luni înainte.

image

Adriana Lima a lucrat zilnic alături de un antrenor, iar în ultimele trei săptămâni dinaintea showului şi-a intensificat pregătirile la două runde de sală pe zi. „Este foarte dificil, pentru că nu este important timpul petrecut antrenându-te, ci intensitatea: sar coarda, boxez, ridic greutăţi“, a conchis frumoasa braziliancă.

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite