Jocul „Monopoly“ se schimbă. Fanii au votat noua versiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
monopoly

Pasionaţii de Monopoly din peste 120 de ţări au votat pe Facebook înlocuirea unei figurine din joc. Aceasta este cea mai importantă schimbare adusă celebrului joc în ultimele decenii.

Fanii jocului Monopoly au votat pe Facebook ce figurină să fie eliminată, în cadrul unei campanii intitulate „Salvează-ţi figurina preferată“, potrivit Associated Press. Figurinele din care puteau alege au fost fierul de călcat, roaba şi pantoful. Pe lista înlocuitorilor s-au numărat un elicopter, o pisică, un robot, un inel cu diamant şi o chitară. În urma votului, care s-a încheiat marţi, fanii au decis ca fierul de călcat să fie înlocuit cu o pisică. El a obţinut cele mai puţine voturi (8%), iar câinele - cele mai multe (29%).

Este pentru prima dată de la apariţia jocului – din 1935 – când pasionaţii de Monopoly sunt consultaţi în legătură cu schimbările aduse jocului. „Iniţiativa a fost menită să verifice dacă jocul creat în urmă cu opt decenii mai este de interes astăzi. Figurinele sunt foarte importante în jocul Monopoly, iar fanii sunt foarte interesaţi de ele“, a declarat Jonathan Berkowitz, vicepreşedintele Hasbro, producătorul jocului. 

figurine

Monopoly este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. El are pe Facebook peste 10 milioane de fani. Cele opt piese metalice au fost inspirate de nepoata lui Charles Darrow, creatorul jocului. Aceasta a sugerat folosirea în joc a figurinelor de la brăţara sa. Noua variantă a jocului va apărea pe piaţă în a doua jumătate a anului, au anunţat producătorii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite