Horoscop săptămâna 22-28 martie 2024: Trei zodii își schimbă destinul. Unii nativi, puși în fața unor teste

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2024 aduce vești minunate pentru unii nativi. Trei zodii vor avea karma de partea lor, iar în perioada următoare vor străluci pe toate planurile. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate semnele zodiacale.

Lucrurile devin plăcute pentru unii nativi. FOTO Shutterstock
Lucrurile devin plăcute pentru unii nativi. FOTO Shutterstock

Berbec

Dacă ați fost în ultima vreme bolnavi, nervoși, îngrijorați, atunci puteți traversa stări de bine și de ameliorare de acum încolo. Continuați cu sporirea imunității, faceți sport, completați dieta naturist, nu uitați de necesarul de vitamine și minerale pentru organism. Este de dorit să vă luați timp și de odihnă și să nu uitați de procedurile de întărire.

Trebuie să deveniți mai încrezători, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Prin urmare, ieșiți din nou, ori pentru cumpărături, ori să vizitați un salon de înfrumusețare. Vă recomand o atitudine mai selectivă față de mediul înconjurator. Uneori, persoanele negative nu permit să vă atingeți scopul fără pierderi și dezamăgiri. Aventurile, bârfele și neînțelegerile cu oameni din apropiere trebuie evitate.

Taur

Atenţia vi se poate îndrepta spre zona profesiei şi a carierei, pe relaţia cu şeful sau cu organele statului, acolo unde probabil este necesar un suflu nou, o schimbare sau de pus lucrurile la punct. Vestea bună este că efectuaţi modificările prin propria voinţă și nu veţi fi obligaţi să le faceţi la aluziile cuiva.

Este indicată explorarea de noi activități intelectuale, extinderea cu noi orizonturi ale minţii, găsirea unui nou mod de viaţă şi a unui nou mod de exprimare sau de percepere a cuvintelor celuilalt, efectuarea de călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea de acte și documente sau chiar încheierea de contracte.

Sectorul relaţiilor de iubire iese din apăsare. Lucrurile devin plăcute, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să îi facă să tresară.

Financiar, atenție la investițiile riscante!

Gemeni

Vine o perioadă favorabilă pentru întărirea relațiilor cu prietenii și rudele, pentru călătorii, pentru soluționarea problemelor importante, pentru solicitare de sprijin către persoane influente și organizații sociale. Pot apărea schimbări favorabile în soarta multora. Întâlnirile, aventurile romantice și comunicarea interesantă cu mai multe fațete vor adăuga varietate vieții nativilor și pot oferi un impuls pentru decizii importante. Vor cunoaște oameni interesanți, iar legăturile cu ei pot fi promițătoare căci se poate naște o relație îndelungată.

În același timp, nativii vor fi deschiși la percepția noilor cunoștințe și lasă impresii bune, iar de aceea, ei pot obține succes în activități educaționale sau științifice, în călătorii atractive, la întâlniri de afaceri și negocieri importante care pot contribui la creșterea materială și profesională. Circumstanțele vor veni cu succes pentru nativi, așa că trebuie ca ei să activeze lucrurile pentru a atinge funcție de conducere.

Rac

Mișcarea și schimbarea vă sunt prielnice, iar voi n-aveți decât să înotați. Cunoașterea legată de alte țări poate duce la o importantă transformare spirituală, la o schimbare cardinală în perspectivă. Prin călătorii, prin cunoașterea cuiva din străinătate, vizionările și teoriile anterioare pot fi distruse. Ca rezultat al unor evenimente ciudate, poate apărea o percepere cu alți ochi a religiei, un acces la cunoașterea sacră sau îi puteți uimi pe cei din jur cu informațiile voastre în diferite domenii ale științei, filosofiei, culturii. Nevoia de aprofundare și extindere a cunoștințelor vă poate duce spre școli superioare, cursuri de perfecționare sau de învățare a limbilor străine.

E clar că acum veți deține un bilet la ordin în alb și n-aveți decât să profitați de el. Inclusiv în afaceri, veți obține aprobarea celor potriviți.

Concentrarea voastră este în aceeași măsură îndreptată spre prieteni sau dușmani. Pe de-o parte, puteți întâlni noi cunoștințe care vă vor fi utile și vă vor susține pe viitor, dar pe de alta, încă mai aveți de reglat relații apropiate din trecut pe care ați simțit că trebuie să le încheiați deoarece deveniseră împovărătoare.

Leu

Vă confruntați cu o serie de provocări verbale și frământări, iar pentru a face față trebuie să încercați să aduceți mai multă ordine în idei, planuri, cuvinte, în modul în care vă apropiați de oamenii din preajmă. Concentrați-vă mai mult asupra problemelor care vă împiedică să înaintați și să prosperați și la cheltuieli bazați-vă mai mult pe banii câștigați din munca voastră. Încă nu e momentul să vă gândiți la împrumuturi, ci doar limitați-vă la ceea ce aveți acum.

Creativitatea ar fi cheia dar și rana și la fel și zona de dezvoltare a talentelor sau o preocupare majoră pentru un hobby. Aveți șansa de a impresiona cu ce știți, cu ce faceți și a obține popularitate maximă. Investiți și în voi ce câștigați!

Sentimental, nu e cea mai bună perioadă să vă ocupați de partener, ci mai curând de dezvoltarea voastră. Iar dacă se ivesc dispute, ele vor fi trecătoare, căci reprezintă doar teste, așa că nu disperați și nu vă alarmați!

Fecioara

O să folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii. Simțiți-vă liberi să încercați chiar și ceva de care până acum nu ați avut nici cea mai mică idee. Este momentul să experimentați și să vă întâlniți cu noi oportunități. Bucurați-vă apoi de realizările voastre căci de mâine, din nou la treabă! Dacă ajungeți într-un anumit punct în viitorul apropiat, cel mult mediu, nu vă opriți acolo. Altfel, va fi foarte greu să părăsiți zona de confort și comoditate și e păcat.

În familie, nimic nu împiedică recurgerea la surprize, precum și îngrijirea gospodăriei, a domiciliului vostru. Împreună cu perechea, o să vă amintiți de ceva amuzant și strălucit din viața voastră și, de asemenea, o să ieșiți la plimbare.

Nativii singuri, au în continuare șansa de a găsi pe cineva de care să se îndrăgostească. Încercați să aflați mai multe despre respectiva persoană, pentru a nu rămâne dezamăgiți.

Citiți Horoscopul integral în Click!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite