Horoscop zilnic, 2 mai 2015. Berbecii sunt răsfăţaţi de persoana iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 2 mai 2015. FOTO Arhiva Adevărul
Horoscop zilnic, 2 mai 2015. FOTO Arhiva Adevărul

Horoscop zilnic, 2 mai 2015. Nativii din Berbec sunt susţinuţi pe toate planurile de partenerii de viaţă, în timp ce Leii visează cu ochii deschişi la câteva zile de vacanţă.

Horoscop zilnic, 2 mai 2015: Berbecii sunt răsfăţaţi de persoana iubită

Persoana iubită este prosperă şi îţi susţine toate dorinţele, în afara actelor altruiste exagerate. Unii nativi pleacă în provincie sau în străinătate să participe la o „nuntă”, alţii încep să aibă tot felul de probleme. Rude extrem de recalcitrante.

Taur

Vei face cheltuieli mai mari, care, chiar dacă pot fi justificate ca „investiţii” necesare, te lasă pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este obligatoriu să faci deplasări ca până acum şi te poţi concentra şi asupra „activităţilor” familiale.

Gemeni

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 2 mai 2015, arată că nici măcar acum nu sunt excluse aventurile erotice! Ai impresia că există mulţi adversari printre rudele apropiate şi nu te înşeli foarte tare. Sunt cu siguranţă avantajaţi studenţii, elevii şi unii patroni, care au primit invitaţii din străinătate.

Rac

Invidia prietenilor, chiar dacă nu este justificată, îi împinge să te bârfească şi să te critice continuu. Îţi manifestezi din plin creativitatea, iar din punct de vedere sentimental nimeni nu îţi poate reproşa ceva. Petrecere plăcută ori drum lung!

Horoscop zilnic, 2 mai 2015: Leii visează cu ochii deschişi la vacanţă

Pui la cale călătorii de plăcere sau măcar plănuieşti cum să îţi petreci viitorul week-end, în mare parte din cauza stresului provocat de neînţelegerile cu actualii colegi. Partenerii sunt incomozi şi se cred capabili să îţi dea sfaturi la tine acasă.

Fecioară

Înregistrezi cu plăcere schimbarea în bine a partenerului de cuplu, care încă este foarte certăreţ, dar se vede clar că te iubeşte. Celibatarii primesc cereri în căsătorie promiţătoare, însă familia lor încă mai are multe nemulţumiri şi pretenţii.

Balanţă

Pentru nativii care au depăşit 60 de ani, starea de sănătate este instabilă. Din punct de vedere sentimental, înregistrezi noi şanse care se vor reflecta şi în viaţa de familie. Cei tineri refuză toate avansurile amoroase şi se dedică petrecerilor!

Scorpion

Familiştii se sfătuiesc cu partenerul de viaţă şi iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor şi prietenilor, care nu sunt încântaţi de pretendentul prezentat. Toţi nativii sunt mai cocheţi şi un pic mai frivoli!

Săgetător

Mai tandru, dar şi foarte creativ şi extrem de senzual, atragi privirile şi nu poţi scăpa de admiratori, se arată în horoscopul zilnic din data de 2 mai 2015. Celibatarii primesc propuneri serioase de la nativi născuţi în alte localităţi sau ţări, însă pentru moment nu sunt dispuşi să renunţe la carieră.

Capricorn

Aproape toţi nativii vor să se afirme şi să călătorească fără obligaţii ori contracte sentimentale. Persoana iubită pare foarte nemulţumită şi insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relaţia mai repede. Vei fi nevoit să accepţi o schimbare.

Horoscop zilnic, 2 mai 2015: Vărsătorii stau prost cu banii

Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei şi te-ai săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să te manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate casnică ori de neînţelegerile din familie. Nu mai ai nici bani suficienţi.

Peşti

Eşti un campion financiar încă recunoscut, dar nu ai suficient timp liber pentru a te bucura de avantajele acestei situaţii. După-amiază, faci multe drumuri, unele chiar foarte obositoare, ori ai noi responsabilităţi familiale din ce în ce mai mari.

Horoscop zilnic pentru data de 2 mai 2015, realizat de Tina Rizea. 
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite