FOTO VIDEO Braco, bărbatul care vindecă boli dintr-o privire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Credinţa celor care au fost „atinşi” de privirea binefăcătoare a lui Braco este de nezdruncinat. FOTO Oddity Central
Credinţa celor care au fost „atinşi” de privirea binefăcătoare a lui Braco este de nezdruncinat. FOTO Oddity Central

Braco „The Gazer” are un talent special în domeniul spiritualităţii alternative. Acesta poate vindeca pe oricine doar cu puterea privirii, după ce priveşte bolnavii timp de câteva minute.

Sute de oameni susţin că durerile lor pur şi simplu au dispărut atunci când s-au uitat în ochii blânzi ai croatului în vârstă de 46 de ani, care a devenit foarte popular în Europa şi în Statele Unite ale Americii.

Braco nu se consideră un vindecător, guru sau vreun învăţător. Acesta duce o viaţă normală alături de soţia şi copilul său şi, potrivit susţinătorilor săi, Braco are o legătură aparte cu soarele, fiind un fel de conductă pentru transmiterea energiei divine. Aparent, puterea bărbatului este atât de puternică încât femeile însărcinate nu au voie, sub nicio formă, să participe la şedinţele sale.

Oricât de ciudată ar părea puterea spirituală a lui Braco pentru cei neiniţiaţi, credinţa celor care au fost „atinşi” de privirea binefăcătoare a acestuia este de nezdruncinat.

Bărbatul nu vorbeşte în public şi nu dă interviuri, singura cale prin care oamenii îi pot auzi vocea fiind prin intermediul DVD-urilor. Unii spun chiar că Braco „The Gaze” nu a vorbit cu nimeni din afara cercului său de apropiaţi din 2002 şi că şi-ar putea pierde puterile dacă vorbeşte mai mult decât este strict necesar.

foto

Fost inginer, croatul nu s-a născut cu acest dar, ci l-a moştenit de la maestrul sârb Ivica Prokic, pe care l-a cunoscut în Croaţia. Se spune că Prokic i-a dat puterile bărbatului, pe care l-a botezat Braco, care înseamnă „frate mai mic”. După moartea maestrului, „moştenitorul” său a plecat în jurul lumii, adunând, cu puterile sale, numeroşi adepţi spirituali. 

foto

Efectele „privirii” pot fi experimentate în mai multe feluri: prin DVD, prin intermediul sesiunilor online, la întâlnirile de grup, dar şi în timpul întâlnirilor personale. Pe lângă aceste posibilităţi, Braco îi încurajează pe cei care cred în puterile sale să aducă, în cazurile speciale, măcar o fotografie a persoanei care are nevoie de ajutor. Sesiunile, care costă între doi şi şase dolari, sunt destinate doar persoanelor cu vârste peste 18 ani, iar copiii îl pot solicita doar de ziua lui. De asemenea, pentru a fi protejaţi de influenţe ngative, adepţii cu dare de mână pot cumpăra şi însemnul lui Prokic, un soare cu 13 raze din aur de 14 karate, care costă în jur de 3.600 de euro.

Conform declaraţiilor adepţilor săi, efectele privirii lui Braco sunt cu adevărat puternice. Unii spun că aveau dureri teribile de măsele, alţii de picioare sau de spate sau că sufereau de boala Lyme dar, după ce au simţit căldura, lumina şi dragostea bărbatului, acestea ar fi dispărut în mod miraculos. Privirea binefăcătoare pare a vindeca orice problemă şi orice tip de boală. Fiica adoptată a unei femei a reuşit să o întâlnească pe cea care i-a dat naştere după o întâlnire cu Braco, iar fratele unei alte femei s-a vindecat rapid după un transpalnt de măduvă. De asemenea, nepoata dispărută a unei bătrâne a găsit ajuns în siguranţă acasă. 

Deşi testimonialele care susţin autenticitatea puterilor croatului sunt impresionante, există şi sceptici care cred că Braco este un şarlatan, în vreme ce alte persoane se întreabă dacă nu cumva efectele pozitive ale privirii acestuia sunt bazate doar pe autosugestie.

Stil de viațăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite