FOTO Vezi cum arată rochia din hârtie care devine mai interesantă cu cât trece timpul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerii au inventat rochia care te face să te bucuri de trecerea timpului. Căldura corpului cauzează o dezintegrare lentă a stratului superior al rochiei fiind dezvăluite fraze şi zicale înţelepte în stratul de dedesubt al acesteia.

Rochia este rezultatul colaborării dintre designerul Sylvia Heisel şi Rebecca Cole şi materialul din care este confecţionată se simte iniţial ca o piele uşoară, scrie treehugger.com.



Apoi căldura corpului cauzează o dezintegrare lentă a stratului superior al rochiei fiind dezvăluite fraze şi zicale înţelepte în stratul de dedesubt al acesteia.

"Sunt fascinată de hainele care se schimbă pe parcurs ce le porţi. Multe haine sunt gândite să reziste o viaţă, însă nu la fel se întâmplă cu corpurile noastre sau cu moda, care este în permanenţă schimbare", a declarat Heisel.

image



Cu notiţe scrise de mână, inspirate din legende ale lui Gandhi, Agatha Christie şi Oscar Wilde, fiecare secţiune a rochiei are propriul său citat, ascuns până când rochia începe să se dezintegreze.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite