Cum sunt instruiţi chinezii să folosească veceurile moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea toaletelor din China, dar şi din alte zone ale Asiei, sunt aşa-numitele WC-uri turceşti, care se rezumă la o groapă săpată în pământ. Şi cum obişnuinţa este a doua natură, clienţii chinezi ai hotelurilor încă nu s-au dumirit în legătură cu modul în care trebuie folosite veceurile moderne.

Managerul unui hotel din localitatea Changde, în provincia Hunan din China, a decis să lipească la baie afişe cu instrucţiuni de utilizare a WC-urilor moderne, exasperat de faptul că cei mai mulţi clienţi nu au habar să le folosească.

Printre ilustraţii se numără şi unele surprinzătoare, care le sugerează să nu-şi bage capul în vasul de toaletă sau chiar să nu pescuiască în apa din veceu. Altele îi îndeamnă să nu se urce cu picioarele pe colacul closetului şi să nu facă şpagatul în încercarea de a nu atinge marginea toaletei.

image

FOTO Daily Mail 

Un reprezentant al hotelului a oferit un răspuns legat de afişele cu instrucţiuni pe site-ul publicaţiei online Rocket News 24, informează Daily Mail. „Există persoane care nu înţeleg faptul că nu trebuie să se urce cu picioarele pe colacul closetului când au nevoie să meargă la baie. Aşa că în timp ce vă amuzaţi de instrucţiunile noastre aveţi grijă să respectaţi regulile de utilizare“, a precizat un reprezentant al conducerii hotelului. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite