Picnic cu pături şi scurtmetraje în Grădina Botanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a Marelui Picnic ShortsUP se va desfăşura pe 24 şi 25 iulie, începând cu ora 18.00, în Grădina Botanică din Bucureşti, propunându-le spectatorilor o întâlnire la iarbă verde cu scurtmetraje de succes. Din program fac parte proiecţii cu filme premiate, muzică live şi jocuri.

Picnicul ShortsUP îşi propune în acest an să reinterpreteze spaţiul Grădinii Botanice prin film şi muzică, iar un ecran gonflabil va fi ancorat pentru proiecţii, care vor avea loc în fiecare dintre cele două seri, de la ora 21.30, se arată într-un comunicat de presă.

În cele două zile, publicul va putea explora Grădina Botanică cu ajutorul unor tururi ghidate, desfăşurate între orele 18.00 şi 21.30.

Nu vor lipsi jocurile şi gustările de picnic adunate într-un zonă special dedicată, cei prezenţi având opţiuni diverse. Muzica se va auzi live, în seara de sâmbătă, când Grădina Botanică va prinde viaţă printr-un joc de lumini inspirat de nuanţele spaţiului verde în care se va desfăşura evenimentul.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, cinefilii sunt sfătuiţi să aducă pături, cu menţiunea că acestea vor putea fi cumpărate şi de la eveniment.

Biletele pentru Marele Picnic pot fi cumpărate în avans prin MyTicket şi Eventim, la preţul de 20 de lei, pentru o seară, dar şi de la faţa locului, la preţul de 25 de lei, pentru o seară, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care vremea nu permite vizionarea filmelor sub cerul liber, evenimentul va fi reprogramat pentru weekendul următor, 31 iulie - 1 august.

Marele Picnic încheie şirul de proiecţii de vară ShortsUP, urmând ca scurtmetrajele să revină sub acoperiş în formulă de toamnă. 2.500 de oameni au participat la prima ediţie de picnic şi peste 4.000 de oameni au vizionat filmele pe iarba grădinii, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2014.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite