Citeşte „WEEKEND ADEVĂRUL“ şi în format digital!

0
0

Începând din aceasta săptămână, dacă nu ajungeţi să cumpăraţi ziarul Weekend Adevărul de la punctele de presă sau doriţi să-l citiţi din afara ţării, îl puteţi achiziţiona şi în format digital.

Prin doar câteva click-uri puteţi accesa integral publicaţia de pe telefon, tabletă sau computer şi să beneficiaţi de informaţie în cel mai simplu mod cu putinţă. În afară de accesul imediat, în fiecare vineri, la numărul curent, puteţi răsfoi oricând şi alte ediţii mai vechi, din acelaşi chioşc digital.

Săptămânalul „Weekend Adevărul“ este un ziar complet, pentru toate gusturile şi conţine informaţii care îmbină partea de actualitate cu un ghid de weekend, acoperind foarte multe domenii de interes pentru toate categoriile de cititori. La final de săptămână puteţi savura interviuri în exclusivitate cu personalităţi dar şi cu oameni obişnuiţi care fac diferenţa în domeniul lor, cele mai importante subiecte din actualitatea internă şi internaţională dezbatute pe larg, informaţii din sănătate, cultură, educaţie, opinii şi documentare.

În plus, fiecare ediţie aduce în atenţia cititorilor episoade din serialele marca „Weekend Adevărul“. Veţi descoperi astfel poveşti despre care se cunoaşte şi s-a scris prea puţin, genealogii şi istorii inedite în seriale ca Iubiri regale, Povestea Reginelor României, Istoria asasinatelor politice, Poveştile spionilor români, Prinţii si prinţesele României, Boieri Mari, Generaţia Marii Uniri.

Numărul curent poate fi achiziţionat AICI.

Alte ediţii „Weekend Adevărul“ pot fi cumpărate AICI .

weekend adevarul serial
weekend adevarul serial
Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite