Articol publicitar

Crio Flowers despre noul trend arhitectural: grădinile verticale artificiale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
gradini verticale

Grădinile verticale artificiale cu aspect ultra-realist reprezintă o soluţie eficientă şi atractivă pentru înviorarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Panourile cu plante artificiale reprezintă o opţiune ideală, atât pentru decorarea spaţiilor de la interior, cât şi pentru cele de la exterior. Deşi culorile vii ale acestora imită perfect plantele naturale şi îşi menţin aspectul plin de viaţă şi naturaleţe în toate anotimpurile, grădinile verticale artificiale nu necesită nici un fel de efort pentru întreţinere: nu trebuie udate, tunse şi nici stropite cu insecticid pentru a le proteja de dăunători. 

În funcţie de spaţiul alocat, se pot realiza grădini verticale în orice formă şi cu orice dimensiuni. Modulele sunt interconectabile, iar prinderea se poate face în mai multe feluri. Cele pentru exterior sunt realizate din materiale non-toxice pentru oameni şi animale, au protecţie UV, rezistă la apă şi îngheţ şi îşi păstrează aspectul iniţial pentru o perioadă de 3 ani; cele pentru interior pot rezista 5 ani. 

Specialiştii în domeniul florilor criogenate şi artificiale se arată entuziasmaţi de această tendinţă, pe care o consideră ca fiind o soluţie ideală pentru marile oraşe din ţară. 

„De la flori criogenate la grădini verticale artificiale a fost un singur pas. Pentru clima din România, aceste alternative sunt binevenite. Gândiţi-vă la oraşele care sunt din ce în ce mai pline de blocuri sau la marile centre comerciale, cărora parcă le lipseşte ceva, cât de plăcut şi relaxant este să vezi un perete verde şi vara şi iarna. Efectul poate fi acelaşi şi în anumite localuri sau chiar în locuinţe. Sunt sigur că, în curând, vom vedea din ce în ce mai multe grădini verticale în ţara noastră,” a declarat Romulus Dică, Directorul General al Crio Flowers. 

Crio Flowers este unul dintre cele mai mari depozite en-gross de flori şi plante criogenate, uscate sau artificiale din România, având peste 2.000 de produse în stoc. Criogenarea realizată în mod profesionist a trandafirilor şi altor plante este un proces prietenos cu mediul, care favorizează conservarea plantelor naturale pentru ani de zile. Situat în Constanţa, depozitul Crio Flowers este unicul distribuitor autorizat Rose Amor din ţară. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite