Cameră foto cu rubine pentru noul smartphone cu ecran tactil de la Vertu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul gadget de la Vertu va costa 10.000 de euro
Noul gadget de la Vertu va costa 10.000 de euro

Divizia de lux a Nokia, Vertu, a lansat primul smartphone cu ecran tactil din gamă, Constellation T. Telefonul de lux vine în două variante, cea mai ieftină costând 4.400 de euro şi cea de top, 10.900 de euro.

Noul gadget pentru bogaţi foloseşte un sistem de operare Symbian, dar nu aceasta este caracteristica dorită de utilizatori. Ecranul tactil este construit dintr-un cristal safir, iar un rubin înconjoară camera foto, scrie „The Telegraph". Telefonul va fi dotat cu tehnologie Wi-Fi, HSDPA (3G) şi 32 de gigabytes memorie internă. În plus, posesorii vor putea deschide şi edita documente Microsoft Office.

Dispozitivele realizate de Vertu sunt construite manual în localitatea Church Crookham, Hampshire (Marea Britanie) şi sunt foarte populare pe pieţele din Asia şi din Rusia. Producătorul finlandez Nokia a raportat cel mai bun trimestru pentru vânzările Vertu.

Noul smartphone Constellation T va pune la dispoziţia oamenilor un număr de aplicaţii de „lux", printre care Vertu Concierge, care oferă fiecărui utilizator un asistent tehnic personal la un buton distanţă. De asemenea, cei care deţin telefonul vor avea acces gratuit la unele cluburi de lux, podgorii şi servicii de lux.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite