De Ziua Independenţei, americanii inaugurează un oraş al morţilor vii: cum arată parcul de distracţii cu zombi VIDEO

0
0

Pasiunea americanilor pentru filmele şi poveştile cu morţi vii a căpătat contur sub forma unui parc de distracţii tematic care va fi deschis la Hollywood chiar pe 4 iulie, de Ziua Independenţei SUA.

Studiourile de film Universal inaugurează la Hollywood, în Los Angeles, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, un parc de distracţii tematic botezat „The Walking Dead” (Morţii umblători), spre bucuria milioanelor de fani ai poveştilor cu zombi.

Parcul este inspirat de serialul de televiziune cu acelaşi nume, iar turul pentru vizitatori debutează în incinta unui spital amenajat pe platourile de filmare ale vestitelor studiouri de film americane.

La fiecare pas poţi să te întâlneşti cu zombi terifianţi, interpretaţi de actori machiaţi cât mai realist ca să bage groaza în cei aflaţi în căutarea de senzaţii tari. Din loc în loc sunt montate uşi pe care stă scris „Nu deschide! Înauntru sunt morţi!”, iar din cotloane întunecate apar creaturi robotizate pline de sânge sau cadavre aflate în descompunere.  

image

FOTO AP 

Organizatorii au glumit pe seama inaugurării parcului de distracţii chiar de Ziua Americii, precizând că nu văd de ce vizitatorii nu ar mai avea poftă să savureze un burger zemos după ororile întâlnite în parcul morţilor vii, poate chiar imediat după ce ies din casa groazei.

image

FOTO AP 

Fascinaţia apocalipsei

Actorul Ross Marquand, care interpretează unul dintre personajele din serialul „The Walking Dead”, a declarat înainte de deschiderea parcului că înţelege de ce oamenii sunt fascinaţi de zombi. „Cred că au o curiozitate morbidă legată de felul în care va arăta apocalipsa şi se întreabă cum ar reacţiona într-o astfel de situaţie, aşa că se pun în pielea unor persoanaje de film”, a explicat acesta, citat de publicaţia „Daily Mirror”.  

Actorul crede că filmele cu zombi sunt atât de vizionate şi pentru că vorbesc despre supravieţuire şi despre perseverenţa de care poţi să dai dovadă în cele mai dificile situaţii, dar şi despre cum îţi păstrezi speranţa chiar şi după ce i-ai pierdut pe cei dragi.

Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite