31 de ani, vârsta perfectă pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că vârsta la care majoritatea englezoaicelor sunt soţii şi mame, 31 de ani, este perfectă pentru femei, pentru că frumuseţii i se adaugă încrederea ce vine odată cu trecerea anilor şi un stil vestimentar mult mai unitar decât al adolescentelor.

Aproximativ 70% din participanţii la cercetare, 2.000 de femei şi bărbaţi, au spus că una dintre cele mai atractive trăsături ale unei femei este încrederea în sine. Alţi 67% mizează pe frumuseţe fizică, în timp ce 47% spun că este foarte important să aibă un stil propriu.

Două treimi dintre femeile incluse în sondaj au fost de acord cu afirmaţia: „Frumuseţea vine cu vârsta". Mai mult de jumătate dintre ele au recunoscut că pe măsură ce îmbătrânesc renunţă la nesiguranţă şi se simt mai frumoase, iar 55%, că la această vârstă ştiu exact cum să se machieze.

Cele mai încrezătoare în aspectul lor fizic s-au dovedit londonezele, 37% au spus că sunt frumoase. Doar 28% din femeile din Ţara Galilor au afirmat acest  lucru.

Cercetarea a fost realizată pentru un canal de tele­shopping. „Acest studiu demonstrează ceva ce suspectam de mult - adevărata frumuseţe nu ţine doar de aspectul fizic, ci este o combinaţie de încredere, stil şi personalitate", a declarat pentru „The Daily Mail" directorul de ­marketing al postului TV, Sue Leeson.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite