10 obiceiuri care dezechilibrează energia vieţii: care este impactul neplăţii facturilor asupra subconştientului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neplata facturilor îţi poate dezechilibra echilibrul energetic, acţionând asupra subconştientului. FOTO Arhivă
Neplata facturilor îţi poate dezechilibra echilibrul energetic, acţionând asupra subconştientului. FOTO Arhivă

Problemele de ordin fizic au întotdeauna în spate dezechilibre emoţionale. Atunci când eliberăm energiile vechi, care nu ne mai sunt folositoare, vom observa o evoluţie şi în viaţa fizică.

Toate gândurile, gesturile şi faptele oamenilor au consecinţe asupra vieţii. De la reprimarea anumitor sentimente sau trăirea unor emoţii negative, oamenii ajung să experimenteze dezechilibre energetice şi boală, scrie brightside.me. Pentru a evita acest lucru, trebuie să învăţăm să ne supraveghem trăirile. Schimbându-ne radical modul de a gândi ne vom influenţa benefic drumul vieţii.

Stai departe de oamenii toxici

De multe ori, din dorinţa de a face cât mai mult bine oamenilor din jur poţi sfârşi prin a primi plângeri şi energie negativă. Înconjoară-te de oameni pozitivi şi evită-i pe cei toxici.

Plăteşte-ţi facturile la timp

„Nu datorez nimic nimănui“, acesta ar trebui să fie motto-ul vieţii tale pentru un subconştient puternic. Ai grijă să-ţi plăteşti întotdeauna datoriile la timp, pentru a avea o viaţă echilibrată energetic. Nu doar facturile care se achită în bani trebuie avute în vedere. Ai grijă să-i tratezi şi pe cei din jurul tău aşa cum tu ţi-ai dori să fii tratat şi nu rămâne dator nimănui.

Păstrează-ţi promisiunile

Nu face promisiuni pe care nu le vei putea îndeplini. Efortul de a te sustrage de responsabilitatea pe care ţi-ai creat-o îţi poate distruge echilibrul. Aşa că, dacă ai făcut o promisiune, ţine-te de ea!

image

Învaţă să ierţi

Dacă alegi să trăieşti cu ură în suflet, vei suferi. În loc să te otrăveşti cu ură, iartă şi mergi mai departe. Fă-o pentru tine, pentru a-ţi găsi pacea. Vei simţi ca şi când o greutate a fost luată de pe inima ta.

Nu te sustrage de la confruntări

În cazul în care te deranjează ceva, vorbeşte despre acest lucru şi ai grijă să înlături lucrurile negative din viaţa ta. Nu aştepta să cadă din cer soluţia.  Adesea, aceasta se află chiar la tine, trebuie doar să faci primul pas.

Fă ceea ce îţi place

image

Uneori, chiar este nevoie să-ţi faci timp pentru propriile plăceri. Trebuie să înveţi să te dedici cât mai desc lucrurile care îţi plac. Atunci când este posibil, scapă de sarcinile care nu îţi aduc satisfacţie şi concentrează-te pe lucrurile de care eşti pasionat.

Alocă timp tuturor nevoilor tale

Învaţă să echilibrezi durata dintre muncă, odihnă, ieşitul cu prietenii sau alte activităţi pe care le incluzi în viaţa ta. Toate îţi sunt necesare, dar stabileşte un program care să-ţi ofere un echilibru al vieţii.

Spune nu dezordinii

Dacă doreşti ca viaţa ta să nu aibă fluctuaţii, nu bloca energiile din spaţiile în care stai. Începe prin a reamenaja dormitorului şi a face ordine în dulap. Casa este o reflecţie a energiei, iar dezodinea dezechilibrează fluxul natural. Aşa că, dacă doreşti armonie în viaţa şi mintea ta, începe prin a scăpa de dezordinea din spaţiul în care îţi petreci timpul.

image

Ai grijă de sănătatea ta

Nici cea mai strălucită minte nu poate asigura armonia vieţii dacă apar probleme de sănătate. Cei care au grijă de nevoile lor fizice şi psihice sunt mult mai fericiţi. Petrece-ţi suficient timp având grijă de corpul tău.

Lăsă fluxul vieţii să curgă normal

Eşti o parte din tot şi totul este parte din tine. Nu te lupta cu viaţa, accept-o şi lăsă-te purtat de val. Tot ce trebuie să faci este să-ţi navighezi corabia vieţii cu cât mai multă flexibilitate.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite