VIDEO Steliştii s-au dat în spectacol după câştigarea titlului. Georgievski a fost sufletul petrecerii de pe Arena Naţională. Ce a făcut macedoneanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Câştigarea celui de-al doilea titlu consecutiv în Liga 1 i-a făcut pe jucătorii Stelei să se bucure ca nişte copii. Dintre toţi, Keşeru, Georgievski şi Piovaccari au fost protagoniştii unor imagini inspirate, parcă, din desene animate.

Cum era şi normal, steliştii au sărbătorit cu mare fast câştigarea celui de-al 25-lea titlu din istoria clubului. La finalul partidei cu Oţelul, terminată la egalitate, scor 2-2, jucătorii lui Reghecampf au dat startul la petrecere. Ei au primit mai întâi medaliile de campioni din partea lui Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului naţional de gimnastică şi au fost felicitaţi inclusiv de Ilie Năstase.

După această ceremonie, roş-albaştrii s-au bucurat în cel mai neconvenţional stil posibil. Spre exemplu, în timp ce acorda un interviuri pentru Digi Sport, Georgievski i-a băgat mâna în nas lui Keşeru sau l-a muşcat de obraz. Evident, nu au lipsit din peisaj nici băile de şampanie sau jocurile de lasare şi lumini.

VIDEO cu momentele vesele în care protagonişti au fost Georgievski şi Keşeru

Dincolo de aceste scene desprinse parcă din desenele animate, au fost şi stelişti mai serioşi care s-au bucurat măsurat pentru câştigarea titlului. Printre ei, căpitanul Pintilii, care a declarat la Digi Sport: "Este un an senzaţional, este rodul muncii noastre de un an de zile. Mulţi se gândeau că Steaua va avea probleme, dar nu a fost aşa. Am demonstrat că suntem cei mai buni. Este seara noastră, sper să ne simţim minunat în continuare. Sper să câştigăm vineri cupa şi aşa va fi un an excelent."

Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi Lucian Sânmărtean, care i-a mulţumit patronului Gigi Becali pentru că l-a adus la Steaua. "Mă simt fericit, împlinit. Sunt într-un grup atât de bun, atât de valoros şi le mulţumesc tuturor pentru această şansă. Le mulţumesc pentru cum m-au primit la echipă şi mulţumesc şi familiei pentru tot sprijinul. Domnul Gigi Becali m-a dorit şi îi mulţumesc că până la urmă a reuşit să mă aducă", a precizat Sânmărtean.

Georgievski a fost "capul răutăţilor" şi la petrecerea din 2013 a steliştilor prilejuită de câştigarea titlului cu numărul 24:

CITIŢI ŞI:

Reghecampf spune că mai vrea încă un sezon la Steaua, dar Pintilii ştie altceva: „Se zvoneşte că va pleca şi Mister!“

FOTO Au celebrat titlul cu adevăratele lor „trofee“: steliştii şi juniorii lor au intrat pe gazonul „Arenei Naţionale“

FOTO Steaua s-a pregătit de sărbătoare, dar s-a trezit cu tribunele goale: imagini de la petrecerea de pe „Arena Naţională“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite